Finnes det lys i enden av tunellen?

Da vi begynte og prøve hadde jeg aldri sett for meg at det skulle bli som det her. At det kom til og ta tid, det visste vi så klart. Men at vi gjentatte ganger nesten måtte krangle oss til og få hjelp, det var ingen av oss forbredt på. 

Etter og ha prøvd siden juni bestemte vi oss i  November(?) for og ta opp med en lege at mensen min var veldig uregelmessig og lagde mye krøll for oss. Ble sendt videre til jordmor for en prat, og vi kom ikke noe videre med hjelp fra hun heller. Vi ble anbefalt og ta en lege time, og det gjorde vi.

Dagen vi skulle til legen dukket mensen opp, etter to mnd uten. Typisk! Vi dro til legen og kom ut derfra med et like stort spørsmålstegn til hva den uregelmessige mensen kom fra. Ikke noe hjelp og få denne gangen heller. Vi tok oss sammen og prøvde og være positive. Kanskje vi klarer det denne syklusen? nå hadde jo mensen iallefall kommet.

Broken-hearted-girl_large
//weheartit.com

Mensen ble borte og tiden gikk. Eggløsningen dukket ikke opp, og det var ingen tegn på at tante rød ville komme som normalt denne gangen heller. Vi tok utallige graviditets tester, men alle viste negativt. Vi ble så lei av og vente på en mens som ikke hadde planer om og komme. Smerter i eggstokkene gjorde oss enda sikrere på at vi ville finne ut hva som var galt.

Tok en telefon til Vovat hvor vi tok opp problemet. Privat  klinikk var vår siste utvei for hjelp og svar. Reiste på Volvat og fikk beskjed om at eggløsning var problemet. Jeg hadde så mye egg at det var ingen som ble "enige" om hvem som skulle slippe taket hver mnd. Det var det, ingenting galt. "Tren 4 mnd og kom tilbake hvis det ikke har skjedd noe, så får dere pergotime" Javel. 

Tumblr_lxa2fjhtkc1qjd8xvo1_500_large 
//weheartit.com

Vi dro hjem, og var ganske spørrende fortsatt. Hvorfor fikk vi ikke tablettene med en gang? er det meningen jeg skal gå rundt og ha smerter i eggstokkene daglig, og vente på at et mirakel skal skje? Nei. Vi må prøve igjen og få hjelp. Denne gangen prøver vi og kontakte lege og Volvat igjen for og få tak i pergotime. 

Er så lei av at ting skal være så vanskelig. Jeg vil bare ha de tablettene så vi kan ta det litt mer med ro. Et mirakel er det eneste som skal til for at det skal bli lettere for oss og faktisk få prøvd. I dette tilfellet så er dette mirakelet pergotime. Er lei av og kjempe for og få hjelp.

Nå håper vi på og se lyset i enden av tunnellen, og at pergotime er det som skal til for at vårt høyeste ønske skal bli oppfylt! 

Jeg vil takke alle dere gode, snille og fantastiske bloggerne der ute som har vært så snille og gitt meg svar på spørsmål, gitt meg støttende og gode komentarer og gjort dagen min, og ikke minst vår lettere. Dere er helt fantastiske!

håper dere vil følge oss vidre, og hvis noen vet hvor man får tak på pergotime uten resept så vær så snill og si ifra! og igjen.

Takk for at dere fins :) 

9 kommentarer

Marie Alessandra

09.01.2012 kl.12:14

huffda, er ikke noe gøy at det skal være så vanskelig :/ hvor mange forskjellige leger har dere vært hos? om dere bare har gått til den samme hver gang anbefaler jeg å få en time hos en annen lege. ønsker dere lykke til :)

Kristina<3

09.01.2012 kl.12:16

Dette hørtes lite morsomt ut:( håper det ordner seg. Trist å se at helsevesenet er så useriøse:/

silje

09.01.2012 kl.12:40

Jeg vil ikke anbefale å få tak i pergo uten resept..!

Men har dere prøvd grapefrukt juice?

Det skal vist hjelpe på eggløsnings slim og på å få i gang el har jeg hørt.

Milagres

09.01.2012 kl.13:09

En slitsom situasjon for dere. Les innlegget om meditasjon. Finn tid til deg selv, og stress ned. Jo mer du stresser med situasjonen, jo vanskeligere kan det bli for deg. Har hørt at healing kan hjelpe på ufrivillig barnløshet. Spis sunt, og tren. Lykke til, og krysser fingrene for at dette går bra :)

basunengel

09.01.2012 kl.13:14

Dumt at det skal vere så vanskelig! Håper i alle fall det ordnar seg :) Lykke til!

Slik livet er

09.01.2012 kl.13:24

Jeg sender dere begge en god varm klem<3 Og håper så inderlig at den lille spiren deres sitter snart!

~Spiresnart~

09.01.2012 kl.15:54

Det finnes nok lys i enden av tunellen :D

Vi har slitt med leger siden februar 08, og i september i fjor fikk vi endelig litt hjelp. Da hadde vi vært igjennom 7 leger og fått avslag fra alle.

I vårt tilfelle så var det vekta mi som satte en stopper for hjelpa(måtte gå ned nærmere 30kg for å få hjelp), men jeg greide det og den 8 og siste legen vi var his var villig til å hjelpe :D

Mitt råd er å bare stå på...mas på legene, ring hver uke å spør om framgang...få nye timer vis du ikke er fornøyd, og pass på å si at du ikke vil ha samme lege som sist.

Til slutt kommer det en lege som er samarbeidsvillig og enten hjelper dere, eller forteller helt konkret hva som må til for at ting skal gå deres vei :) til slutt kommer dere til å sitte der med verdens nydeligste mirakel :)

E

09.01.2012 kl.19:09

kjenner meg så igjen, jeg sliter ikke med så uregelmessig mens, men den kan bli forsinket opptil 6 uker. Vi har prøvd siden april, men har enda ikke tatt det opp med legen, men skal bestille meg time snart.

Lykke til, og håper det ordner seg.

Mymle

11.07.2013 kl.19:47

Vi måtte inn til spesialist, og det eneste hun var ineterssert i var min utdannelse og cv. Seriøst. Vi var fly forbanna da vi dro der i fra, men fikk i alle fall resept. Riktignok skrevet ut til feil person, så vi måtte ringe dem og få tilsendt den riktige ;)

Men, uansett: dette med vekt. Jeg har vært slank i alle år, og gikk inn i en periode der vi spontanaborterte 6 ganger. Plutselig raste vekta opp 35 kg i løpet av ett år, og DA gikk det plutselig greitt! Brukte progesteron de tre første månedene, og svangerskapet gikk kjempefint!

Min erfaring er at vekt ikke er så farlig, men at stress er en høy risikofaktor!

Ønsker der masse lykke til på veien, håper alt går i boks veldig snart :)))

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

20, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits