Skuffa over Volvat.

Idag har vi ringt volvat men kom ikke noe videre med ønskene våre. Fikk igjen bekrefta at kroppen ikke fikk til og lage en eggløsning, så jeg måtte bare gå og ha vondt til det ordna seg selv, hjalp visst ikke med pergotime mot mangel på eggløsning .. Fikk svar på blodprøvene i posten i dag også, og der sto det bare "prøvene samsvarte med dine problemer" og enda så skriver han ikke ut pergotime? en smule irritert på norsk helsevesen nå.

Sambo begynner også og bli irritert, så det blir og ringe legen i morgen. Føler at ingen tar oss seriøst da vi tar opp problemet. skulle tro at blodprøver og ultralyd som fortalte at jeg ikke hadde eggløsning var nok til og gi oss en resept på pergotime, så vi endelig kan begynne og prøve ordentlig! 

Det merkes på sambo at han også er sliten, irritert og lei seg over hvordan legene aviser oss hele tiden. Nå er det nok, like før glasset renner over for begge to. 

4 kommentarer

12.01.2012 kl.00:26

føler med deg, har venta på pergotime i et år nå. og får det KANSKJE, bare kanskje i slutten av denne mnden. det irriterer vettet ut av meg.. Så bare mas å ikke ta ei nei for et svar. Lykke til :)
hva er volvat for?

PRØVER OG BLI GRAVID

12.01.2012 kl.00:41

Linda Johnsen: Venter en liten: Volvat er en privat klinikk der man kan ta ultralyder, gynokolog undersøkelser, plastikk kirurgi ++

Michelle Irèn Guldhav

12.01.2012 kl.12:20

Off :-/ Jeg håper hele tiden på at ting skal ordne seg for dere. Og det blir det å gjøre til slutt! :-)

Vær glad dere har prøvd å få baby så tidlig, og har mulighet til å ikke bli SÅ gammel før dere får !

Dere får ihvertfall god tid til å gjøre dere klare til baby og spare opp penger. Jeg misunner dere, samtidig som jeg ikke gjør det.

Men ting blir alltid å ordne seg - bare vær tålmodig :-)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits