Vitex

En pakke med vitex er på vei til meg, lurer derfor på om dere har noe erfaring med vitex? :)

 Vitex Agnus Castus 1000mg (munkpeppar extrakt)

URTEN KAN BRUKES VED FØLGENDE HELSEPLAGER / SYKDOMMER

Kyskhetstre er primært en kvinneurt som regulerer hormonbalansen. Den kan brukes ved alle typer menstruasjonsplager, som uteblitt menstruasjon, uregelmessig menstruasjon, for kort eller for lang menstruasjonssyklus, smertefull menstruasjon, premenstruelle spenninger med PMS-symptomer som migrene, betennelse i brystkjertlene, ømme bryst, hodepine eller migrene knyttet til menstruasjonssyklusen, akner (både hos kvinner og menn), hudproblemer, kramper, angst og uro. Videre ved klimakterieplager som hetetokter, depresjon etter fødsel, for liten brystmelkproduksjon, endometriose, eggstokkcyster, fibrocystisk brystsykdom, barnløshet (ufruktbarhet forårsaket av manglende eggløsning, progesteronmangel eller latent hyperprolactinemi), nevroser, impotens, ufrivillig sædavgang, prostatitt, godartet forstørrelse av prostatakjertelen, herpes, mageproblemer, livmorfibroider, skjedeproblemer og gjærsoppinfeksjoner.

9 kommentarer

spiresnart

17.01.2012 kl.19:10

jeg prøvde det for noen år siden, men det hadde ingen virkninig på meg.

men det florerer jo med solskinnhistorier der ute, med folk det har virket på :)

Maria

17.01.2012 kl.19:52

Jeg ble gravid på første forsøk med Vitex!!:) Mistet desverre den spiren.. Ble gravid igjen 8 mnd etter, da uten noe som helst hjelpemiddel!;) Nå har jeg ti uker igjen til babyen er her, og tiden har rast forbi!:)

interiorkuppet

17.01.2012 kl.20:23

Jeg har prøvd det,funket ikke den gang, men vil prøve det igjen jeg for har veldig tro på det:-)

Vet om mange det har funket på faktisk:-)

vildetskalspiresnart

17.01.2012 kl.22:02

jeg tar vitex nå! (: slutta med pilla i august for å bli gravid. har enda ikke blitt gravid :/) men da fikk jeg ikke mensen før i desember, det er 3 måner, så begynnte jeg på vitexen for 2 uker siden, å fikk mensen idag.. syklussen er vertfall i orden å større sjanse å vite når eggløsingen er(: LYKKE TIL!

Christiine

18.01.2012 kl.19:44

Helt enig :-) Finns ikke et dårlig tidspunkt og dra til London på! Foreslår at du bestiller deg en tur snart! :-)

Lena

31.01.2012 kl.00:09

Hvor har du bestlit denne ifra? Vil gjerne ha denne:)) Hvor lenge har dere vært prøvere? Og hva er galt med deg? Jeg selv har cyster. Har en datter på 3 år i mars, og nå er vi klare til og få en til. Skal prøve pergo igjen, og hormonsprøyter :)

PRØVER OG BLI GRAVID

31.01.2012 kl.00:21

Lena: Husker ikke helt hvor jeg kjøpte dem, men her er det et annet sted som selger de: http://www.helsekosten.dk

Vi har vært prøvere i 9 mnd i februar, har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, men vi har enda ikke fått krangla oss til og få pergo. Fikk beskjed om og trene og telle kalorier, noe vi gjør nå men ingen spessiell virkning uten om at mensen har kommet, noe som muligens bare var tilfeldig. Har ikke noe cyster eller noe, kun at eggløsning ikke kommer sa gynokologen på volvat, men vi skal tilbake til ny undersøkelse av gynokolog i det offetnlige, så er veldig spent på hva hun har og si :)

Lykke til med prøvingen, får håpe pergo og hormonsprøyer gjør susen :) om du vil er det bare og sende meg en mail: lagerbarn@hotmail.com

Marthe

23.02.2012 kl.04:40

har akkurat begynt på vitex bestilte fra helsekosten.dk.men husk en ting det er kunn lov å ta inn 3 mnd forbruk av gangen til norge så bestill kunn 1 boks... mannen min bestilte å han skulle være snill så han bestillte 2 ,de kom ikke fram,sitter fast i tollen å det er faktisk ingen regler på hvor lenge de kan ligge der så vidt jeg har lest..

har ikke mensen i det hele tatt er alt fra 4-9 mnd i mellom hvergang. har pcos så håper det kan hjelpe ønsker meg over alt på jorda babylykke<3

PRØVER OG BLI GRAVID

23.02.2012 kl.11:41

Marthe: Bestillt vitex jeg også, men det hadde desverre ingen virkning på meg :(

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits