Noen som prøver og bli gravide?

Søker flere som prøver og bli gravide, så kan vi dele tanker og følelser rundt det som skjer i prøvetiden :) Tenkte jeg skulle fortelle litt om vår "reise" frem til nå, så utforderer jeg dere til og gjøre det samme i komentarfelet! 

Vi sluttet på pillen i begynnelsen av juni, og siden da prøvd og bli gravide. Desverre har ikke reisen vært lett og det har vært mange bråstopp i prøvingen. Da mensen begynte og komme sjeldnere og sjeldnere valgte vi og ta opp problemet med en lokal jordmor og hun henviste oss videre til lege. Hun sa at det var normalt at mensen var uregelmessig etter p-pille bruk og det ble ikke gjort noe mer med det.

Vi klarte ikke helt og slå oss til ro med at det var det som var problemet da jeg ikke fant eggløsning heller, selv ved hjelp fra en digital monitor som måler fruktbarheten. Bestillte oss en time på volvat hvor vi fikk bekrefra beskymringen min. Jeg fikk ikke eggløsning av meg selv, men vi fikk kun beskjed om og trene og se hva som skjedde i løpet av 2-4 mnd, skjedde det ikke mer så skulle jeg få pergotime. Ringte rundt til leger for og høre om vi kunne få pergotime før siden jeg hadde veldig vondt i eggstokkene, og at vi var lei av og vente.

Fikk ny time hos lege hvor vi sendte et brev til en gynokolog i håp om og få komme til henne, og venter forstatt på svar. Bestemmer oss for og begynne og trene, og mensen kommer plutselig på syklusdag 90. Nå venter vi på Vitex i posten for og se hva som skjer med syklusen, og en time hos gynokolog. 

15 kommentarer

hardlifting

21.01.2012 kl.22:03

lykke til :) krysser fingrene for dere

Maja Andreassen

21.01.2012 kl.22:15

gjør nok ikke det, men fin blogg!

Likte bloggen din veldig godt, fin bilder : )

Blir veldig glad for en kommentar tilbake ; )

Klem Miabella.blogg.no
Masse lykke til videre! Ble selv 19 år for 8 dager siden, og fant ut at jeg var gravid for 4-5 dager siden! Var ikke planlagt, men hjertelig velkomment :) Håper dere får det til om ikke lenge :)

Min vei til målet.

21.01.2012 kl.22:24

Du vet jo litt av historien men skriver selvom litt kort jeg..

Sluttet på pillen i mai/juni 2007, var hos gu første gang i 2008 altså et år etter pille slutt, fikk dobbel pergo kur i 6 mnd.

Prøvde uten frem til starten av 2011, ny gu time, hadde ul begge gangene der alt så fint ut, pergo dobbel kur 5 sykluser nå, hsg røntgen og grapefrukt juice..

Fortsatt ingen spire etter snart 5 år prøving, sæd prøve til mannen er over gj snittet perfekt (beste prøven legen hadde sett noen gang) og alt er åpen og fint hos meg..

Av og til tar det bare litt tid :)
jeg vet om en blogg som handler om et par som prøver. Storkenkommer.blogg.no

Nå ser det ut til at de har klart det da ^^

21.01.2012 kl.22:44

Aaah...ikke bare jeg og min bedre halvdel som "plagest"!!! Vi har prøvd i snart 2 år nå...og dette barnet er høyt ønsket, alle...serriøst alle i vår krets har barn, søsken og venner, men ikke vi :/

Vi har nå vært på sjekk på sykehuset for å finne ut hva som er problemet!

Jeg håper dere får det til...og ønsker dere lykke til på veien <3

love & happiness

21.01.2012 kl.23:32

Vi har prøvd også siden april/mai. Ingen hell enda. Tenker å vente litt med å gå til legen. Tenker å bestille time ang det i mars. Her kommer mensen ganske regelmessig, bare to ganger den har vært syykt for sen.

Så får vi se hva som skjer, er litt nervøs for at det er noe feil med meg, siden det ligger ufrivillig barneløshet i familien :/

Denise

21.01.2012 kl.23:49

Det var akkurat sånn det var med oss men jeg fikk pregotime med en gang på Volvat. Fikk 3 "kurer" men ble gravid etter den første og nå har vi en nydelig liten sønn på 2 mnd!!

Lykke til! Vet hvor frustrerende ting kan være.

Klem D <3

Signe Veronika Espebu

22.01.2012 kl.02:20

Samme med oss, lar det egentlig komme som det kommer :) Skal ta meg en legesjekk for sikkerhet skyld, så jeg vet at det ikke er noe galt med meg eller han. :) Masse lykke til! Håper det snart viser positiv test :)

22.01.2012 kl.13:31

det er helt forferdelig med alt ventingen. vi har snart prøvd i to år å jeg holder på å bli gal.

Sluttet på pillane mars 10, gikk med ustabil mens i noen mnd så fikk jeg provera. etter 7 mnd ble jeg gravid. men mistet i uke 6. Nå er det gått 9 mnd siden vi mistet og mensen er ennå uregelmessig, har prøvd ny kur med provera. men den funket ikke. men i løpet av denne mnd har med og min kjære vært å levert prøver. så de får jeg svar på i morgen å om vi må bruke pergo time. er så utrolig nervøs. er livredd noe skal være galt :/

Bergensmil

22.01.2012 kl.13:56

Noen mail jeg kan nå deg på?:)

22.01.2012 kl.14:42

Jeg tok ut p-stav i juni, og har prøvd siden.regelmessig mensentrasjon,men ingen spire:( håper det klaffer snart! utrolig kjipt å vente uten å vite om det i det hele tatt går vår vei...man blir så skuffa! Ønsker dere lykke til:)

Caroline 19 år, termin 27.08.12

23.01.2012 kl.10:52

Jeg sluttet på p-piller oktober'10, hadde ganske regelmessig syklus, så kjøpte meg Clearblue fertilitetsmonitor, og da fant jeg ut at jeg hadde eggløsning mye senere enn jeg trodde.. ble da gravid etter 14 pp-2pp med CBFM. Men vi var uheldige å miste i uke 5, i oktober'11, men var heldige og ble gravid igjen 2 pp-er etter det igjen. Brukte da CBFM første pp etter SA og fant ut at eggløsninga nå var enda senere, så den kom ikke før på syklusdag 20-21..

Nå er jeg 9+2 på vei og håper at alt går bra denne gangen..

For oss funket det bare og ta det med ro, vi hadde akkurat flyttet inn i nytt hus og var egentlig opptatt med det, men da satt den :D

For mange tar det bare litt lenger tid!

Lykke til!

Barbara Stenvall

30.01.2012 kl.22:28

liker virkelig bloggen din :) er ikke mange som snakker om det å ikke bli gravid når en vil. Jeg og min samboer har vært der selv. og nå skal vi begynne runde to for å prøve å få en liten en til. Dere må bare stå på.

Babysyk

10.02.2012 kl.15:12

Hei. Er nettopp blitt 22 år og har prøvd i 3 år uten en fnugg av bra resultat. har prøvd alle kjerringtips og pergokur i 6 mnd, og vært på kikkehullsoperasjon. Nå innen 3 mnd blir det IVF på oss. så det er en lang vei å gå for å få det man så masse lengter etter. Håper prøverør gjør susen :-)

Lykke til med prøvingen deres, og fortsatt skriv om det på bloggen din :-) er veldig godt for oss andre prøvere å vite at det er flere i samme situasjon og få høre litt om hvordan dere opplever det :-)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits