Merkelig menstruasjon?

Synes mensen min er så merkelig denne perioden, kanskje ikke så rart etter 90 dager uten mens.

Startet og blø svakt rosa på lørdag, da jeg tørket meg etter en dusj. Kom aldri noe mer i bindet eller trusa før på mandag/tirsdag. da begynte blodet og ta seg opp, med aldri noen mørk rødfarge. blødde lite i forhold til vanlig, hadde ikke en gang trengt og bruke noe annet enn truseinnlegg.

Eggstokkene har vært vonde på en annen måte enn vanlig og Murret masse av og til. blødde svakt to dager, og de siste dagene har jeg spotta lys rød/brunt. tok en el test på grunn av smertene, spottingen og murringen, men ingen el.

Aldrig opplevd sånn type menstruasjon før, ikke sånne smerter eller sånn type blødning. I tilegg så er formen min dårlig. Uggen og kvalm, små sulten så plutselig kjempe sulten, sliten og veldig svimmel. Tenkte det kunne være vitex'n men siden jeg begynte på den for 2 dager siden, og alt begynte på lørdag så kan det ikke være den heller :p

3 kommentarer

Malin og Kevin

26.01.2012 kl.19:45

har du tatt en gravidtets test ? ;)

PRØVER OG BLI GRAVID

26.01.2012 kl.20:50

Malin og Kevin: jepp :) negativ, som jeg trodde. Har ikke så ofte sex mer, sånn som det er med eggløsning og sånn.

26.01.2012 kl.21:28

jeg blødde på den måten du beskriver ca en uke før jeg testet positivt.

testet fordi monitoren viste at jeg hadde EL på dag 9...jeg har vanligvis ikke testet positivt for det før dag 28-29..så da testet jeg, og testen ble positiv :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits