Det kiler i magen

Det kiler i magen hver gang jeg tenker på at den neste gynokologtimen kanskje er den siste før vi får pergo. Håper virkelig at det er det som skal til, og at jeg blir gravid om ikke alt for lenge. Uansett hadde det vært kjempe godt og få slippe og kjempe mer for og få hjelp nå.

Etter sist time begynte vi og legge om kostholdet, og trene. Og den første måneden raste jeg ned over 7 kg. Er egentlig ikke så overvektig, men er ganske stor over rompe og lår. Legger kun på meg på rompe og lår, desverre.  Uansett har vi gjort en super god innsats begge to, uten at det har hatt noen innvirking på eggløsningen. Det må da være grunn nok til og få hjelp, eller?

 Kan ikke se problemet med og hjelpe oss lenger. Vi er unge, JA. Men, vi har gjort alt som vi får gjort på egenhånd. Vi trener, og har lagt om kostholdet. Gått ned i vekt. Hatt sex annhver dag eller 2 ganger i uka, som man blir anbefalt. Vi har venta i snart 10 mnd på hjelp og været pillefri i 11. 

Spent på hvordan det går denne gangen, nå er det jo ikke privat gynokolog vi skal til, men offetlig. Og i tilegg så skal vi til en dame, og ikke en mann sånn som sist. Får vi et nei denne gangen, så holder det ikke med det. Vi skal ha svar på hvorfor, og hva vi skal gjøre videre. Jeg er spent! 

Over til noe annet.. Jeg har aldri noe murringer i magen mer. Det er helt stille hele tiden. Men etter sex i går murra det litt på morgenen i dag. Noen som vet hvorfor magen murrer etter sex? er ikke første gang det skjer..

 
Håper vi kommer smilende ut med en resept på sånne!

XXX alt som kan for oss!  

2 kommentarer

eejjtt

16.02.2012 kl.16:15

lykke til<33

lilletrille2012

16.02.2012 kl.20:49

gleder meg til å høre hvordan det har gått :D

håper dere endelig møter på en lege med forståelse for situasjonen deres, og som vil hjelpe.

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits