Svar på komentar!

"Det er det dere gjør feil. Man skal absolutt IKKE ha sex når man ikke har lyst. Man får ikke lyst til å ha sex bare for at man har noen sex-leker. Og man skal heller ikke ha sex fordi man må. Det er feil å være fiksert på å lage en baby hele tiden, ja greit, dere kan bli enige om at dere vil ha en, men ikke gå å tenk på det hele tiden. Da anstrenger du kroppen og det går utover befruktningen. Om dere ikke føler for å ha sex så ikke gjør det. Det kommer til å ødelegge sex-livet deres og det vil gå utover forholde.

Det er det eneste og beste tipset, gi kroppen tid og stress med sex og baby. Alle andre kan komme med hva dem gjorde og blablablabla, greit, da funka det for dem, men dere burde snakke sammen og bestemme dere for hvordan dere vil gjøre det, men for all del IKKE STRESS MED SEXEN. La kroppen få ro, ikke bekymre deg."

SVAR: Først vil jeg begynne med og si at jeg hater komentarer hvor folk vet så mye bedre enn meg hvordan ting er. da burde du ha et lite innsyn i bloggen før man utaler seg om sånne ting. Vi er på ingen måte "fiksert på og lage baby" og den siste tiden har vi ikke hatt mye sex, bare da vi vil. Har selfølgelig sjekka om jeg har hatt eggløsning for sikkerhetskyld. Vi har jo fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og den blir ikke uteblitt av at vi tenker for mye på det og få barn. Tvert i mot. Alle prøver viser at de hormonene som gjør at eggene slippes ikke er der. Og hvorfor skal det ødlegge forholdet om vi har lyst på mer sexlyst til eggløsning dukker opp? Man må jo gi noe, for og bli gravid da kroppen er klar for det, altså ved eggløsning. Om man er kåt eller ikke.. 

4 kommentarer

lilletrille2012

20.02.2012 kl.18:39

jeg må si meg uenig i den kommentaren.

da vi var inne i en laber periode "avtalte" vi å sex annenhver dag...ikke KUN for å bli gravid, men det var i bakhodet.

vårt sexliv ble fantastisk av dette, vi hadde den beste sexen på lenge og fikk mer lyst på hverandre.

etter ei stund så gikk disse "avtalene" litt ut, og vi hadde spontan sex fordi vi nå var så tennt på hverandre at vi greide ikke å holde fingrene unna :P

sier ikke at dette er noe som går for ALLE, men for oss var det reddningen.

er enig i at man ikke får lyst på sex av å ha sexleker da...vi prøvde et sexspill jeg fikk i gave av ei vennine, og det ble egentlig bare kleint.

endte med sex, men det var kleint...og vi har aldri brukt det igjen.

Min vei til målet.

20.02.2012 kl.20:10

Jeg er enig med både deg og h*n som skrev kommentaren.

Vet hvordan det er å ikke ha sex lyst, det skjer med alle.

Og det er riktig at man ikke skal ha sex bare for å ha sex..

Men sex øker også lysten på mer sex, det er bevist på flere måter.

Sex øker også hormonet som lager eggløsning..

Går man for lenge uten sex blir det en vane og lysten går i hi, hvertfall er det slik for oss.

Lykke til<3

storken kommer

20.02.2012 kl.21:36

Jeg skjønner deg kjempe godt! Vi slet også med å orke å "kose" hver kveld..

og ble ikke gravide heller. Jeg tror kanskje at hvis man slapper litt av og har litt pasion når man først gjør det så klaffer deg kanskje fortere?

Det er hvertfal min erfaring. Med en gang vi slappet av og ikke tenkte på at nå må vi prøve. men heller koste oss fordi vi hadde veldig lyst, da klaffet det med en gang.

Men det er veldig vanskelig å ikke prøve når man virkelig vil så mye :/

Off.. dette er ikke så lett for dere og kjære deg jeg unner deg så utrolig mye godt, og jeg håper virkelig det skjer noe possetivt snart!

m

21.02.2012 kl.01:55

er enig med både deg og den kommentaren. Her prøvde vi bevist i tre år uten prevansjon og det gikk ikke så vi gav rett og slett opp i prøvingen og tenkte at det skjer når det skjer. Men jeg fortsatte mentalt og prøve og det gikk fortsatt ikke. Til slutt ble jeg såpass sliten av alle innbilte graviditeter at eg rett og slett gav opp. Vi ente opp med tørkeperiode, da jeg så vidt fikk lysten på sex tilbake hadde vi oss, og jaggu - det ble det en fulltreffer! Så for oss så hjalp det med en gang å 'slutte mentalt å prøve' :-)

Det er tungt å IKKE prøve å bli gravid når man så inderlig ønsker det, men den knekken for meg hjalp faktisk til at jeg mentalt gav opp :-) hadde jeg ikke gjort det, så kunne vi sikkert gått enda lenger uten å bli gravide :-)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits