Laaange dager.

Nå er det jo sånn at jeg ikke er i noen jobb, og når dagene går ut på og styre hjemme, dra på butikken og skolearbeid er det klart at tiden går sakte. Men nå i det siste har det gått ekstra sakte, sikkert fordi jeg venter sånn på gynokolog timen. Er så spent på hva som skjer videre at til og med nattesøvnen er dårlig. Denne uka har vært ekstra lang også, fordi sambo jobbet overtid sist uke og i helga. 

Vi har jo ikke bodd her så veldig lenge, eller. Snart 1 år, men har enda ikke skaffet oss noen venner. Heldigvis så har vi fortsatt kontakt med de gamle, men det er jo ikke sånn at vi ser de så ofte heller. Når jeg ser på at snøen smelter og sola skinner, så vet jeg at sommer'n er rett rundt hjørnet, og vi begynner og flytte "hjemmover". Skal bli godt og komme nermere venner og famile, og ikke minst slå seg til ro på et nytt sted.

   
Gud så fint været er, det lukter virkelig vår ute. Må nok få kjøpt meg noen tulipaner og friske opp litt her! sitter og vurderer om jeg skal gå ut og måke litt snø i finværet eller om jeg skal bake litt.

Når sambo kommer hjem skal vi inn til "byen" for og kjøpe litt bildeler på biltema, sånn at sambo får hatt noe og pusle med. Jeg bare gleder meg til og komme meg på posten og hente en pakke fra Noka, har fått en avtale med de, så får vi se hvordan det fortsetter fremmover. Gleder meg hvertfall veldig til og komme i gang med noka mat, i steden for all den "dritten" vi har spist de 2 siste ukene. Tilbake i rutiner med mat og trening, også er det 14 dager til Gynokolog timen, håper tiden frem til da går mye fortere!


Denne sangen forteller littt om hvordan ting føles for tiden.

Én kommentar

lilletrille2012

23.02.2012 kl.22:46

det er en så nydelig sang.

den beskriver AKKURAT hvordan det føltes for meg å være prøver og barnløs.

håper tiden begynner å gå litt fortere, så dere kommer dere til GU timen :)

gleder meg til å høre hvordan det går.

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits