Herregud, hormonbombe.

Er en tikkende bombe for tiden. Begynner og gråte/irritert av alt! Begynte og gråte bare jeg så meg i speilet i stad. Og da jeg så på beretninger om begynnelser. Det er nok og bare høre om alle kjente som forteller nyheten om at de er gravide på facebook.

Prøvetiden har vært veldig tung til nå, men det er først nå alle de følelsene kommer frem. Synes det er forferdelig vondt. Har begynt og grue meg veldig til gynokologtimen også, for jeg er så redd for dårlige nyheter nok en gang.

Det som også sårer meg er da folk skriver her at jeg må slutte og planlegge sex, ta EL tester osv. (ikke vondt ment) Det er lenge siden jeg har "planlagt" ditt og datt nå. Når vi fikk diagnosen om eggløsningen, så slutta vi med eggløsningstester. Men når jeg begynte på vitex i januar testa jeg med monitoren de første 14 dagene, før jeg slutta med det også. Vi har også hatt sex når vi vil, uten og ha rompa opp og uten og tenke. De siste tiden så har hodet mitt fyllt seg med tanker som " jeg blir ikke gravid uansett, for jeg får jo ikke eggløsning. Ingen vits og håpe noe som helst" 

Er ikke meningen og syte og klage her. Men det er ganske masse og tenke på for tiden.

 Tumblr_lyvor2et7w1r29t5yo1_500_large

4 kommentarer

Min vei til målet.

29.02.2012 kl.21:40

Kjenner meg så igjen i tanke gangen du har..

Håper du får hjelpen du trenger nå.

~Spiresnart~

01.03.2012 kl.00:14

kjenner meg veldig igjen i tankene dine.

har vært igjennom all den legedriten, tankene, følelsene osv.

vi brukte 3år og 11mnd før vi endelig ble gravide, så jeg kjenner meg VELDIG igjen i alt du skriver.

jeg krysser fingrene for at dere endelig finner en lege som vil hjelpe dere :)

onskerenliten

01.03.2012 kl.11:05

Det som er så vanskelig å prøve er tanken når kommer det til å skjer, kommer det noen gang til å skje?

Den tanken går gjennom hode mitt vær dag. Det er ingen som kan fortelle deg at du må slappe av, det er ingen som kan fortelle hvordan du skal føle det. For det er forskjellig for ALLE! Det går ikke ann å ikke tenke på baby når man prøver. Jeg får også konstant høre at jeg ikke skal stresse og ikke planlegge sex. Det stresser meg mer når folk sier sånn! hjernen min slutter ikke å tenke på baby fordi noen sier det.

Har gjennom gått det samme som deg, med egggeløsning osv. Jeg gikk to år før jeg fikk pergo, men fikk noe som het provera. Men jeg vill virkelig anbefale deg og kreve sæd prøve også! Så får du bare lyve litt. si dere har prøvd i snart to år og nå trenger dere virkelig hjelp! Det hjelper å pynte litt på sannheten! De gidder jo ikke å hjelpe visst ikke! Lykke til, håper du får det svare du trenger på legetimen!

Jeg unner deg virkelig ikke å føle som du gjør nå, det er helt forferdelig! :(

Veien til å bli foreldre

02.03.2012 kl.00:06

Kjenner meg så igjen i følelser og tanker du skriver her... Vi er selv prøvere og har ikke lykkes med en spire som sitter enda :/

Vi slet også en stund med å finne en lege som forsto problemet med å være ufrivillig barnløs, men fant det endelig til slutt.

Så ikke gi opp håpet og stå på videre! ;)

Krysser fingre og tær for at dere finner en lege som kan hjelpe dere! ;)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits