Så sakte, men likevel så fort.

Det føles som tida bare flyr av gårde, men alikvel går det så sakte. På Onsdag får vi vite svaret, og jeg har så sykt blandede følelser. Selvom det føles ut som bare tiden flyr av gårde, føles det også lenge til Onsdag. Dette kommer jo av at jeg både gruer og gleder meg.

Vi gir ikke opp før vi får hjelp, og få vi ikke det denne gangen, reiser vi helt til Trondheim for og prøve oss på et privat senter der.

Magen min er vond for tiden, og jeg er småkvalm. Sikkert fordi jeg gruer meg. Men det hadde jo vært så typisk om jeg hadde fått mensen nå?! tror nok ikke det er det. Jeg vet at eggstokkene mine begynner og fylle seg, for det små sprenger hele tiden, og av og til er de så kraftige at jeg må sette meg ned. 
2 kommentarer

Malin og Mammaen til Oscar

02.03.2012 kl.11:05

Masse masse lykke til :)
Ønsker dere masse lykke til ! krysser alt jeg har for at dere får gode nyheter og at en spire sitter veldig veldig snart !

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits