Nei! spørsmål om eggløsning?

Ja, da var det ihvertfall ingen tvil om at det var mensen som meldte ankomst. Kroppen er slapp og sliten, og blodet renner (unnskyld for detaljer). Når det kommer til gynokolog timen så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, tenkte kanskje og ta en tlf og høre om hun får gjort det hun skal, selvom jeg har mensen. For egentlig skal hun jo sjekke dette med eggløsningen.

Synes det er så typisk at mensen kommer nå! for vanligvis så går det alt fra 60-90 dager mellom hver, og denne gangen kom den på syklusdag 45, jeg er sjokka. Det har ikke skjedd det siste året. Noen som vet om hun kan sjekke dette med eggløsning når jeg har mensen?

 For det har seg jo sånn at jeg ikke har eggløsning, og sjelden mensen, og hvis det var sånn at det har noe med et hormon og gjøre (sånn som jeg skjønte det på volvat) så kan man vel finne ut om det, selvom tante rød har meldt annkomst eller? 

3 kommentarer

Så leit ! Ikke vet jeg, men kan jo være lurt å ta en telefon for sikkerhets skyld ? :)

05.03.2012 kl.13:05

Man skal ta en blodprøve på 2 dag i mensen. spør om du bare kan få komme å ta blodprøven?:)

Nina

05.03.2012 kl.14:53

Jeg sliter også med å bli gravid, og har over en periode gått hos gynekolog. Første gangen jeg var der, hadde jeg også mensen, men gynekologen ville gjerne at jeg skulle komme uansett for å snakke, og sette opp en plan videre. Det du mest sannsynlig får beskjed om å gjøre er å komme igjen å ta noen blodprøver (dette haddedu måtte gjort uansett om du ikke hadde hatt mensen nå også). Blodprøvene skal tas så-så mange dager etter førstemens dag, og en gang til igjen etter dette. Så det kan være lurt å reise dit,uansett : ) lykke til

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits