Ikke lenge igjen nå!

Nå er det kun 5 dager igjen til vi får svar. Er så spent på hva som skal skje, har jo ikke vært med på dette før (utenom invendig ultralyd på volvat) Håper gynokologen, som denne gangen er en dame, tar problemet vårt seriøst, og gir oss pergotime. Eller ihvertfall forteller oss hva som skal skje/hva vi skal gjøre videre. 

Denne gangen føler jeg at vi er litt mer forbredt. Etter en samtale med mannen til min søster, så sa han at vi måtte være kritiske og spørre om ALT vi lurer på, for nok er nok. Vi har jo krav på hjelp! Selv er jeg veldig glemsk av meg så jeg har skrevet et ark med info om prøvetiden, om mensturasjon fra første gang og om andre ting som kan spille inn på fruktbarheten. Hvor lenge vi har prøvd osv. Måtte gå igjennom masse gamle notater osv for og huske ting, men nå er det hvertfall på papriet, og det skal være med oss alle steder vi skal (.. om vi må til flere) 

Knyter seg i magen. Både gruer og gleder meg samtidig, kanskje vi endelig kan slappe av og nyte prøvetiden?

Q: Dere som har vært på utredning, hva gjorde dere? 


 

4 kommentarer

Kan jeg spørre hvor lenge dere har prøvd ? :)

Krysser fingrene for dere !

PRØVER OG BLI GRAVID

15.03.2012 kl.13:52

EllenBeate: 10 mnd :)

Min vei til målet.

15.03.2012 kl.14:03

masse lykke til, håper dere får den hjelpen dere trenger :)

Kristine's blogg :)

15.03.2012 kl.17:24

Her ble det tatt blodprøver, og sædprøve og gynekologisk undersøkelse. 10 mnd trenger ikke bety at noe er galt.. kan ta tid før kroppen blir klar etter evt. p-piller eller lignende. Her ble jeg gravid etter nesten 1 år, men det gikk ikke bra. Nå venter vi barn i april. Og det er over 2 år siden vi prøvde å bli gravid.

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits