Litt mer utdypende om gynekologtimen.

Da vi kom til gynekologen, skjønte jeg egentlig med en gang at vi ikke fikk pergo denne gangen heller. Hun skrøyt fordi jeg har gått ned, men det var ikke bra nok. Fikk beskjed om og trene hver dag, ikke spise godteri og gå ned 15 kg - altså til en BMI på 25.

Jeg er helt sjokkert egentlig. Greit nok at jeg er 160 høy, og veier 78,6 (BMI på 30,5 altså overvektig). Men jeg ser ikke på meg selv som skikkelig overvektig? jeg har en del på rumpe og lår, men fikk beskjed at det var magefettet som var problemet?! Når man er feit så blir hormonbalangsen feil, og da hjalp det ikke med pergotime heller?! ..

  Så bestemte hun at vi skulle ta en titt, og hun kunne godt se at jeg ikke har eggløsning. Hadde masse egg, og to som var mye større, og som forhåpentligvis slipper denne mnd. Men hun mente det var lite sansynlig at det skjedde noe mer før jeg har trent i hvertfall 5 mnd til.

Så nå er det ingenting som skjer før 20.August, og da skal jeg ha gått ned 15 kg. Klarer virkelig ikke og slå meg til ro med det.. Løp ut fra legekontoret med snørr og tårer som sprutet.

NOEN SOM HAR EN LEGE OG AMBEFALE? REISER LAND OG STRAND FOR HJELP, NÅ!
Nå trenger jeg virkelig hjelp av dere, er i ferd med og knekke..


Har ikke ord for hvor vondt det er. 5 mnd til er mer enn jeg kan takle. Vi har jo ventet så lenge.
i tilegg er jeg feit, noe jeg ikke synes er noe morsomt og høre. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg :'(

11 kommentarer

Victoria's oase

20.03.2012 kl.18:18

Lykke til. :)

-Vil du bli spådd, kan du besøke min blogg.

Tjukkebolle

20.03.2012 kl.18:36

Du er da langt i fra feit, synes det der er drøyt av legen å si.
Så trist å høre, utrolig kjedelig :( Håper dere finner dere en annen lege som er mer villig til å hjelpe dere. Har du prøvd å google litt? Tipper det er mange som har vært i akkurat samme situasjon som dere!

Alexa

20.03.2012 kl.18:55

Ja men hvis legen sier at du får eggløsning snart så kan jo dere prøve nå da :) se hva som skjer

Lilletrille2012

20.03.2012 kl.19:31

Jeg er 169 cm og veide 99,6kg da jeg fikk pergo. Alt fettet mitt ligger rundt magen, men det skulle bare en kur til før jeg ble gravid.Vi fikk det på fertilitetsseksjonen på st.olavs da.De fleste sykehus har ei bmi grense på 34, så skjønner ikke hvorfor du ikke fikk. De private har jo enda høyere bmi grense...iværtfall her.Kjenner jeg blir skikkelig frustrert over deres situasjon, for du er jo innenfor alle bmi grenser.

At jeg måtte gå ned, som veide 134kg er forståelig...men skjønner ikke hvorfor du må d.

Idailbraten

20.03.2012 kl.19:56

Hva forno?

Sa de virkelig dette tild deg? :o

Da er jeg FEIT å da.. Hjelpes, tenk å si sånn til en person.

Forstår de ikke at de knuser deg?!

Stå på ditt, og prøv andre metoder /hjelp..

Du må virkelig ikke tro du er feit.. Uff, sender over gode tanker fra ei som selv prøver desperat å få en liten spire :')

Karina

20.03.2012 kl.22:39

Jeg synes hun var frekk med deg. Om det er deg på bildene så er du ikke feit. Det er en annen sak og ha en litt mer fyldig kropp, enn og være direkte feit. At hun var såpass frekk mot deg. Hadde jeg ikke godtatt. Om ditt / deres ønske er og få barn, så ville jeg prøv og prøv og kanskje du er så heldig at dere motbeviser henne :)

Min vei til målet.

20.03.2012 kl.23:00

Jeg kan anbefale kloster jensen i arendal.

Han har virkelig gjort jobben lettere for oss, og jeg fikk pergo selvom jeg veide 80 kg eller 50 kilo, han har aldri sagt at pergo ikke hjelper om man er overvektig..

Utrolig dårlig av legen å ikke gi dere hjelp!!!

Fru. Silje Hunstad Predosin

21.03.2012 kl.01:04

Vet ikke om de bildene er av deg eller ikke, men jeg hadde flere kilo ekstra enn hva ho på bildet har, og jeg er da gravid!! Synes det blir for dumt. Dessuten kan de ikke bare si at det ikke vil funke, uten å ha prøvd noe som helst.. Kjenner jeg blir småsinna her!

Kan desverre ikke ambefale dere noe som helst. Har du lest bloggen mitthjerte.femelle.no

Er ganske sikker på at ho gikk gjennom det som var å gå igjennom av diverse behandlinger. Kanskje du kunne spurt ho? :) Ho har nå en fantastisk skjønn sønn, så den hjelpa ho har fått har funka !

Jente med mangel på eggløsning

21.03.2012 kl.17:31

Så utrolig fattalt, og så lite profesjonellt! Du har en fin og frodig kropp, og er absolutt ikke feit! Jeg er selv ei jente som er i samme situasjon som deg, altså at jeg mangler eggløsning.. Vi har vært prøvere i 2år til sommeren, og jeg har selv en kropp med store former. MEDICUS tar saken på alvor! Vil absolutt anbefale denne klinikken. Den ligger i tr.heim sentrum, og er derfor ikke så langt for deg å reise dit fremfor klinikker på østlandet osv. Et fantastisk personell, med fagdyktige mennesker som ikke gir opp får det er nådd et mål. Du må ha med henvisning fra fastlegen din, men det blir vell ikke noe problem? Det er en privat klinikk, og prisen kommer derfor deretter.. men prisen en betaler blir også tilslutt et barn :-) har aldri hørt om noen som har måttet snu i døra å dratt hjem uten noe som helst hjelp pga vekt. Iallefall vil jeg ikke tro de kommer til å sende deg hjem, men en slik fin kropp :-) Bare send meg mail dersom du lurer på noe om denne klinikken, og lykke til :-)

Malin og Mammaen til Oscar

21.03.2012 kl.21:15

huff ;s jeg skjønner altså ikke. I mine øyner ser du IKKE feit ut! Jeg hadde skjønt det om du hadde sett ut som de på slankekrigen for å sette det på spissen men altså ... Rart det der.. Men du får jobbe med vekta da , synes det er synd at man må bli skinn å ben for å bli gravid ;s

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits