Vi gir ikke opp - og blitt spådd igjen!

Etter den triste gynekologtimen i går, føltes det som om hele verden bare raknet. Men etter og ha fått samlet sammen tankene og fortalt mamma'n min om hemmeligheten er jeg klar for og stå på videre. Denne gangen tenkte jeg at jeg skal reise tilbake til hjemstedet mitt og snakke med den legen som egentlig er min fastlege, Så finner vi ut hva vi gjør videre - kanskje han kan hjelpe oss? litt usikker på om jeg skal ta med meg mamma som støtte på denne timen.

Lillesøsteren min er bare 4 år, og vi hadde en veldig søt samtale i stad: (hun vet ingenting)

Lille: Når du får baby, hva blir jeg da?
Jeg: Da blir du tante
Lille: Hva blir mamma da?
Jeg: Mamma blir bestemor hun da.
Lille: *roper* Mamma, da må vi kjøpe babyseng!

Lurer på hvor hun tar det fra, vi har jo aldri snakket noe om baby før. Søt er hun iallefall < 3 

Ble også spådd på nytt av ei annen spå dame, og det som er utrolig spennende er at hun sa mye likt som hun andre. Blant annet at jeg vil bli gravid i november/desember i år, kanskje før. Sist gang sa også spåkona November/desember, men hun sa jo ikke hvilket år. Hun sa også at vi kom til og få 3-4 barn, og de sa hun andre også! Eneste forskjellen er at jeg ble spådd og få jente nå, og gutt sist.

Tumblr_m191fuegr61r95v1ao1_400_large 

Det spådama sa: 

 Ja, det første jeg ser når jeg skal spå deg er mange tanker/bekymringer rundt dette å få barn, til og med stress. :/

Jeg må bare anbefale å prøve å slappe av og stresse ned, fordi du er ung og du kommer til å få flere barn med tiden, det er helt sikkert da jeg klart ser tallet 3/4. 3 eller 4 barn vil du få, med ikke så altfor stort års mellomrom. Dette blir en travel tid, men også fylt med kjærlighet.
Du vil bli gravid rundt juletider i år ... om ikke før, en baby med mye mørkt hår kommer til å bli født, mye gledestårer. Dette er jo et etterlengtet barn. Graviditeten kommer til å være fin, ikke noen store plager. Fødselen kommer til å vare en stund, men ikke noen komplikasjoner Jeg ser en nydelig liten jente :)
Det sliter litt på forholdet, dette med barn.. Prøv å fokusere på forholdet også ikke la babylagingen ta helt overhånd. Plei dere selv, og slapp av. Graviditeten kommer, det lover jeg 99.99% sikkert. Det er så tydelig.
(dette stemmer!) 
Men dere elsker hverandre, og vil holde sammen veldig lenge. :)
Termin på baby ser jeg bare sommer, så jeg tror nok det er et sommerbarn i vente. Juni/Juli :)

Ser også tunge tanker rundt en vektnedgang.. Ingen grunn til bekymring, så lenge du er like motivert som du er nå, vil kiloene rase. (dette stemmer også!)

 

6 kommentarer

Malin og Mammaen til Oscar

21.03.2012 kl.21:13

sååå søøøt hun er ;) Men enig med denne spådamen SLAPP AV!! ;) Dere er enda ung å ingenting å stresse over , men skjønner at man vil ha ett lite mirakel fortere en fy , men ting tar som sagt tid :) Så det beste å gjøre er å bare slappe av å ta det som det kommer. Jeg har sagt det før at det setter seg i sperre i hode av det der å det blir faktisk VANSKELIGERE å bli gravid.. Kjenner faktisk to som har prøvd å prøvd så adopterte de til slutt å da tenkte de ikkes å mye på at de "ikke" kunne bli gravid men 1-2 år etterpå ble d gravide faktisk. Litt sykt å tenke på men da tenkte de vel ikke så mye på å bli gravide å da skjedde det:) Ønsker dere fortsatt masse masse lykke til å ta tiden til hjelp!;)

Min vei til målet.

21.03.2012 kl.21:38

Spennende da, kan jeg spør hvem du blir spådd av og hvor mye det koster? (send gjerne en melding til meg med informasjon :)

Kristine Strøm

21.03.2012 kl.22:31

Jeg lurer på det samme som Drømmen om et barn :)

PRØVER OG BLI GRAVID

21.03.2012 kl.22:46

Kristine Strøm: Hun koster 50 kr, finner henne på:

http://victoriasspaa.blogg.no/

Kristine Strøm

21.03.2012 kl.23:24

Takk :)

Ønsker dere veldig lykke til videre. Syns det er utrolig merkelig at du liksom må slanke deg så himmla for å få det du trenger:S Men bra du står på for å nå målet ditt å du får jo en stor premie<3

Kristine's blogg :)

22.03.2012 kl.09:18

Det viktigste er nok å slappe av ja. Det er sååå mange som plages med å få barn bare pga. stress. Så når stresset gir seg så skjer det. Håper dere får det til! <3

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits