LILLE VENN

Kjære lille vennen min, det skulle ikke bli lett og få møte deg. Vi har ventet så lenge på deg. Legene er ikke lette og overbevise, men vi skal nok klare det til slutt. Veien er lang og gå, men vi  får en fantastisk gave tilbake, lille deg. Lille etterlengtede deg! 

Venner og familie er like utolmodige som oss, vi vil så gjerne fortelle alle at du ligger der inne i magen og vokser deg stor og sterk, planlegge navnet ditt, dra på ultralyder og både og kjenne og se hvor godt du har det i den varme og trygge magen til mamma.

Få se det søte annsiktet og de små hendene dine. Fortelle deg hva du skal hete og gi deg ditt første bad. Kose og nusse de små kinnene, og bysse deg i søvn. Vise hele verden hvor fin du er, og gi deg all kjærlighet som finnes! Se deg vokse opp og bli stor og sterk, se deg feile - og reise deg opp igjen. Se deg lære og utvikle deg. Støtte deg gjennom tunge og grå dager, hjelpe deg opp da du er nede. Dele gleder og sorger.

Du er så ønsket, så etterlengtet og savnet! Mamma og pappa vil så gjerne at du skal flytte inn i magehuset snart! Lille søte deg, halvt mamma - halvt pappa. 

 
303382_10150749220368369_123514188368_9528146_336828392_n_large

3 kommentarer

Så nydelig skrevet ! Jeg håper så inderlig at den lille spiren veldig snart sitter hos dere og ! Ønsker dere masse lykke til videre på veien !

PRØVER OG BLI GRAVID

29.04.2012 kl.11:35

EllenBeate: Tusen takk! Tror ting blir lettere fremmover, det føles ihvertfall som ting går i orden - den følelsen har vi ikke hatt før :)

Ida Alice

20.05.2012 kl.19:58

Utrulig fint skrevet! Krysser fingrane for at spiren sitte veldig snart :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits