Lille spire

Det var i Juni 2011 at mamma og pappa begynte og snakke om deg. Hvor mye du var ønsket og hvor fantastisk det hadde vært om det ikke tok så lang tid før du vokste deg stor og sterk i magen til mamma.

Men det mamma og pappa ikke visste var at eggene til mamma hadde problemer med og bestemme seg for hvilket som skulle bli deg. Mamma begynte og beskymre seg tidlig, mens pappa tenkte at det sikkert ikke var noe galt. Men etter 3 mnd begynte også pappa og lure på hvorfor eggløsningstesten hele tiden viste negativt, og mensen hele tiden var så sen.

Mamma tok kontakt med en gammel psykolog for og lette tankene litt, og ble sendt videre til en jordmor. Vi gikk igjennom sykdomshistorie og mensturasjon. Hun ble litt beskymret for den lange syklusen og ba oss dra til legen for blodprøver. Dagen kom og mamma og pappa tok turen til legen, men da hadde mensen kommet og legen ville ikke gjøre noe med det. Det kom til og rette seg opp med tid.

Tiden gikk videre og syklusen ble lengre, ofte opp i 90 dager. Verken mamma og pappa klarte og slå seg til ro med det legen sa, for tiden gikk og ingen eggløsningstest viste positiv. Vi kjøpte oss en fertilitetsmonitor og testet hver dag, men ingen eggløsning. Nå var vi så lei av og vente på deg.

Vi tok en telefon til volvat for og bestille en time til sjekk av eggstokker, og i januar tok vi turen for en sjekk. Gynekologen kunne se at mamma ikke hadde hatt eggløsning på lenge, det var fulle eggstokkene i egg, og ingen ble dominante. Mamma og pappa fikk ikke så mye mer svar på hva vi skulle gjøre for at eggløsningen skulle komme, bare at vi skulle endre livstil: begynne å trene, og spise sunt.

Mamma og pappa ble lei seg og gråt litt, men bestemte seg for og ta det gynekologen på alvor. De startet med og spise mindre kalorier, trene og kose seg sjeldent. Brus og godis ble det ikke ofte, og dette ga resultater. Mamma gikk ned 5 kg, og hun tok en ny telefon til volvat i slutten av februar. Men volvat var enda ikke klar for og hjelpe oss. 

Mamma og pappa begynte og gi opp håpet, men valgte og ta enda en tur til legen. Legen fortalte at hun ikke kunne gjøre noe, men etter at mamma og pappa felte noen tårer sendte hun en henvisning til kvinneklinikken. Nå var det bare og krysse fingrene.

Da vi fikk en time i posten ble vi begge to veldig glade! Kanskje vi slapp og vente så mye lengre på deg? Mamma og pappa begynte og telle ned, vi hadde blandede følelser og turte ikke håpe for mye på at vi skulle få hjelp. Da dagen kom fikk vi beskjed om at mamma måtte gå ned 15 kg til for og kunne få pergotime, for det gikk ikke ann og ta pergotime om man var overvektig. Mamma begynte og gråte så hun måtte forlate kontoret, men det ble bestillt ny time i august. Verken mamma eller pappa klarer og slå oss til ro med det svaret. Du er jo så ønsket, så savnet! Mamma og pappa gir ikke opp før du er i armene våres < 3

 Orange-county-baby-photographer2_large

5 kommentarer

Tjukkebolle

21.03.2012 kl.22:29

Skjekk ut spiresnart.blogg.no, hun fikk jo pergo selv om hun veide 100 kg.

Lena H

21.03.2012 kl.22:44

Lille spiren setter seg nok snart, skal du se :-) når du

Minst venter det. Har samme problemet som deg, med veldig ustabil mens, Skal til GU om en måneds tid for å ta en titt om hva det kan være galt!

Du er ikke alene!
Har hørt om andre overvektige som har fått pergokur , rart dere ikke får det. Håper det snart går deres vei og at en spire sitter om ikke lenge !

Iselin - mamma og gravid

22.03.2012 kl.09:21

Bare vent! Når dere minst venter det så sitter spiren. Det er når dere ikke prøver så hardt at de skjer.

lilletrille2012

22.03.2012 kl.14:17

tjukkebolle- jeg veide 99,6kg...viktig! hehe

spireliten- jeg kan ikke fatte og begripe at du ikke skal få pergo?? BMI grensa er jo på 34, så tilogmed jeg som veide 99,6kg og er 169cm besto den "testen". få dere en time på sykehuset, det gjorde vi. jeg blir utrolig frustrert over de legene dere har vært til...hvordan kan de nekte deg å få pergo?? DU ER JO IKKE FEIT!!!!

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits