Lenge siden sist - litt nytt!

Siden Verken volvat eller kvinneklinikken ville hjelpe oss pga min BMI på 30,5 startet vi letingen på nytt. Mange her på blogg og andre steder fortalte at de hadde fått hjelp med høyere BMI. Da begynte vi og ta telefoner rundt, og kom frem til medicus, de hadde en BMI grense på 34, så da var det bare og fylle ut kontaktskjemaet.

Etter at vi hadde fyllt ut kontaktskjemaet så fikk vi brev i posten om at vi skulle sende inn rapporter fra tidligere utredninger (volvat) men siden det bare ble tatt innvendig ultralyd prøvde vi og ringe medicus. Men desverre hadde de påskeferie frem til 10. April - vi måtte derfor vente i spenning enda lengre.

Idag ble det tatt en ny telefon, og en snill dame skulle sende et brev med blodprøver. Det skal da bli tatt forskjellige prøver igjennom syklusen og sendes tilbake til medicus - så ble det eventuelt en tablettkur som hun sa! Er litt spent på hvordan det fungerer med de blodprøvene, noen som har gjort det før? tenk om jeg får mensen på en helligdag? og at legen har stengt. Er forøvrig på syklusdag 37, og jeg har så ustabil mens at det kan gå alt fra 40 - 90 dager mellom hver mens!

 

Ellers så er det ikke stort nytt. Selvom folikken var på 5 cm sist gang vi var på gyn-undersøkelse har jeg enda ikke fått eggløsning, selvom jeg er på syklusdag 37. Puppene er litt ømme og det murrer i magen, men ikke noe tegn til verken eggløsning eller mens. Trodde jo jeg hadde eggløsning da jeg fant slim, som man kunne strekke mellom fingrene - men testen viste ikke eggløsning, vi kjørte på alikevel da. (negativ gr.test for 1 uke siden)

 

7 kommentarer

drømmebiblioteket

11.04.2012 kl.12:04

Lykke ønskninger sendes i deres retning!

PRØVER OG BLI GRAVID

11.04.2012 kl.12:06

drømmebiblioteket: Takk for det! Håper ting går litt lettere fremmover :)

Iselin - mamma og gravid

11.04.2012 kl.13:06

Krysser fingrene for dere :)

Syns nå den BMI grensa på 30 er litt lite :\ Man er jo ikke mye overvektig når man har BMI på 30.

lilletrille2012

11.04.2012 kl.13:23

håååper dere får hjelp på medicus :D

gleder meg til oppdateringer, når dere får time, hvordan det gikk osvosv.

lykke til.

PRØVER OG BLI GRAVID

11.04.2012 kl.13:45

Iselin: Ja, det er typisk helsenorge! Heldigvis finnes det bra klinikker som gjør alt for og hjelpe folk uansett kropp, fasong og alder : )

PRØVER OG BLI GRAVID

11.04.2012 kl.13:46

lilletrille2012: Det virker som det går i orden nå, tenkte jeg skulle sende en mail og spørre litt om hvordan det fungerer når mensen er så ustabil :)

Oppdaterer her så fort ting går fremmover, håper ting går i orden :)

ewymarie

11.04.2012 kl.15:25

Tusen takk for venneforespørsel. Masse lykke til-blir spennende å følge dere videre : )

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits