Syklusdag 11 - dag 2 uten pergo

Hetetoknene har tatt seg opp, og det er tørt som Sahara mellom beina. Leste på nettet at man ikke skal bruke glidemiddel da sædcellene ikke klarer og svømme i det.

Romtempurert eggehvitte og rapsoje kunne fint brukes i stedet, så da skal vi gå til innkjøp av det. Leste også at pree seed glidemiddel skal være bra, så det har jeg planer om og kjøpe da lønningen kommer.

Hva brukte dere?

5 kommentarer

sol

31.05.2012 kl.14:31

kjøp pre-seed, glidemiddel som ikke skal være skadelig. Vi har brukt den og jeg er nå gravid :)

Kan kjøpes på www.fertil.no

lilletrille2012

31.05.2012 kl.16:29

Spytt virker også veldig bra som glidemiddel, fram til du blir litt våt under samleie. Mannen produserer jo også litt glidemiddel når han blir opphisset, så det går det også an å ta ibruk :P Pluss at det kan jo være at du blir litt våtere av litt forspill før dere setter igang. Jeg var også veldig tørr da jeg gikk på Pergo, men vi brukte ikke noe glidemiddel, så her gikk det i spytt, forspill og tålmodighet.

PRØVER OG BLI GRAVID

31.05.2012 kl.17:00

lilletrille2012: Skal kjøpe pree-seed når jeg får lønn :) leste på pernille.info at spytt ikke er bra det heller, så det eneste som funket var rapsolje og eggehvitte!

Hentet fra pernille.info:
Glidemiddel bør ikke brukes når man prøver å bli gravid. Kjemikaliene i glidemiddelet er ikke spermievennlig (selv om det ikke skal være sæddrepende i seg selv), og dette kan gjøre det vanskeligere for spermiene å komme velberget fram til egget. Det blir ikke umulig, men det minsker sjansene litt - og det er jo ikke ønskelig.
Det finnes dog ett unntak her, og det er glidemiddelet Pre~Seed.
Babyolje bør heller ikke brukes. Dette av samme grunn som glidemiddel, i tillegg til at oljen kan bidra til å forstyrre miljøet i kvinnens underliv og forårsake soppinfeksjoner og det som verre er.
Spytt bør heller ikke brukes, da bakteriene i spyttet ikke er spermievennlige.
Hvis man likevel trenger ekstra "smøring" så bør man bruke en teskje temperert, rå eggehvite fra hønse-egg. Eggehviten er veldig likt kvinnens eget eggløsningsslim i konsistens og kvalitet, og spermiene trives godt i det. For de som får tak i rapsolje, så er dette også et godt alternativ.

lilletrille2012

01.06.2012 kl.00:10

Det viste jeg faktisk ikke, men for meg spiller det ingen rolle :P Jeg ble gravid etter en Mnd på Pergo selv om vi brukte spytt som glidemiddel, og det har vi alltid brukt, så kommer nok til å bruke det senere også :) Egg ville jeg aaaldri ha brukt i hufsa, uansett...Det høres bare heslig ut :O

lilletrille2012

01.06.2012 kl.14:22

Et annet glidemiddel som skal være fint å bruke under prøvinga skal vistnok være Conceive Plus.

"Hvis du ønsker barn bør du vurdere å bruke Conceive Plus for å øke sannsynligheten for graviditet. Conceive Plus er den eneste sædvennlige glidekremen som inneholder kalsium- og magnesiumioner som er essensielt for cellenes levedyktighet og for selve befruktningen. "

fåes kjøpt på fertil.no.

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits