SYKLUSDAG 12 - DAG 3 UTEN PERGOTIME

Ja, da går vi inn i dag tre uten pergo, og jeg må si det er litt spessielt. Har ikke merket noe i dag, ikke noe til verken bivirkninger eller smerter. Har derfor litt dårlig følelse på at pergo'n hadde noen som helst virkning, men eggløsning skal i følge legen skje syklusdag 14, eller senere. Vi får vente og se. Har lest at mange har lange sykluser med pergo. Vi har sex annhver dag, og jeg tar eggløsningstester hver dag, så vi følger jo så godt vi kan med syklusen for og se om det skjer noe.

Er ikke krise om det ikke skjer noe denne mnd, de fleste trenger jo dobbel dose. Jeg har ventet lenge, og klarer og vente enda lenger. Selvom det stikker i hjertet så vet jeg at og lage barn ikke er gjort på 1.2.3, og man må virkelig krige for og treffe det riktige tidspungtet. Lurer på hva som skjer om dobbel dose av pergo ikke fungerer? ..

 165828_447168245312539_1436365995_n_large

Én kommentar

Madelen Johnsen

01.06.2012 kl.22:23

Jeg skal ikke kunne få barn har jeg fått bekreftet. men noen dager før 17.mai i år fant jeg ut at jeg var gravid. da uten å prøve en gang. Jeg og samboer gleder oss masse og i dag er jeg 6+6.

hvis jeg kan klare det som har hatt 2 og antakelig 3 spontanaborter og i tillegg har jeg endometriose og masse annet som ødelegger sjansene mine så skal nok du klare det og! :) bare aldri gi opp håpet, før du vet ordet av det har du en liten spire i magen.

Det merkelige er at før jeg fikk positiv test var jeg hos legen uka før og da viste verken ul eller urin noe tegn på svangerskap. får håpe det ordner seg for dere!

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits