HEISANN

Nå er eggløsning over, og smertene er borte. Var litt rart, har vært øm og hatt små mensmerter og hatt vondt i korsryggen i to dager nå, mens idag da eggløsningstesten var negativ igjen, så er alt vekk. Er helt sikker på at eggløsning har vært. Skal hoppe til køys i dag også, siden befruktningen starer da testen er negativ(?) lurer på hvordan det skal gå og vente 14 dager på og ta en graviditetstest. Dette er jo så spennende, herregud! Får prøve alt jeg kan, er viktig og ikke tenke så mye på det. Da går tiden saktere.

Om mensen ikke kommer den 22.Juni så skal jeg ta en test, det er den dagen mensen skulle kommet, og en test burde være positiv om jeg ble gravid da. Kanskje jeg begynner og merke noen symptomer de neste ukene? jeg kommer helt sikkert til og være skikkelig på vakt etter noen. Haha.Så rar følelse det er og faktisk ha hatt eggløsning, nå kan jeg jo bli gravid!
 

5 kommentarer

Så spennende! Gleder meg til å høre resultatet om en 14 dagers tid:-D

Ingvild

10.06.2012 kl.22:37

Ja, det er riktig, nå har egget sluppet og er på vei nedover til livmoren, så NÅ er egget klart til å bli befruktet ;-) Så er greit å ha samleie rett før eggløsning, og dagen etterpå, så kan sædcellene ligger der og vente på egget ;-) hehe

Masse lykke til!! Følger spent med :))

Mamma i januar

11.06.2012 kl.13:29

SVAR: Tusen takk! Så utrolig spennende, og jeg forstår godt at du har litt høye forventninger akkurat nå... Det er lov det... Da er det bare å kjøre på. Selv blir jeg litt spent på deres vegne om neste graviditetstest blir positiv, og jeg vil krysse fingrene for dere! Tenker mye på dere ihvertfall :-)

PRØVER OG BLI GRAVID

11.06.2012 kl.14:53

Ingvild: Kjempe spennende!

PRØVER OG BLI GRAVID

11.06.2012 kl.14:53

Man MÅ aldri gi opp: Takk, dette er kjempe spennende : )

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits