ØMME BRYSTVORTER 4 DPO?

Ja, igår da jeg skulle "massere" brystvortene (for og forebygge brystvortene fra og sprekke unner amming, tips fra min søster som ikke har fått sprukkne vorter etter fødsel ved hjelp av denne metonden) begynte jeg så vidt og kjenne at brystvortene var såre, idag er de enda sårere enn i går og det er ømt og massere dem. Det er utrolig tidlig og kjenne gravidsymptomer, så det er nok ikke det. Men små smerter / merkelig følelse i livmorområdet innemellom, ømme brystvorter og hetetokter har jeg selvom det er lenge til IKM.

HVOR TIDLIG MERKA DU SYMPTOMER?

 Yc3x2oln1og_large

6 kommentarer

mammakissa

12.06.2012 kl.22:42

Åhåh!! Jeg fikk ømme bryster 4 dager etter at jeg ble gravid sist. Så det er nok mulig å kjenne det så tidlig, altså alle er jo forskjellige. Og jeg hadde ømme pupper i 3 mnd, før det sakte gikk over ;)

ijae

12.06.2012 kl.22:43

tnaww,gratulerer med at du skal ha babyy :)

PRØVER OG BLI GRAVID

12.06.2012 kl.23:01

ijae: Vet ikke om jeg er gravid enda da :p

Celina Stamper - 16 og gravid!

13.06.2012 kl.08:20

Jeg merka vel egentlig ikke så veldig mye forskjell, men det er jo håp for deg da! :)
Jeg fikk symptomer da jeg var 6 uker på vei, men tok ikke test før jeg var 8 uker fordi jeg innbilte meg at det bare var psyken son tullet med meg :P haha!

Ida - mamma til Amalie

17.06.2012 kl.19:25

Jeg hadde veldig ømme pupper og stikkinger(som om mensen var i annmarsj) nede i magen(livmora blir det vel). Tok test da jeg visst var mellom 3 og 4 uker, så symptomene kan du merke veldig tidlig :)

Tok testen på en onsdag, og den helga skulle jeg fått mensen. :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits