SPOTTING, 9 DPO.

Hatt litt små smerter i magen i kveld, uten og tenke så mye mer over det etter negativ test 7 dpo.

Men da jeg gikk på Do isted oppdaget jeg litt blod i trusa. Brunt, og bare så vidt det var, men ingenting på papiret. (unnskyld for detaljer) og smertene er nå sprengende, som om noen klemmer meg hardt over blæra. Kan det ha vært festeblødning/smerter?

Jeg har aldri spottet i en syklus før, så jeg har derfor aldri merket noe sånt før. Også er det vel litt tidlig med mens 9 DPO, eller?

 

EDIT: Idag 10 Dpo, har jeg smerter på venste siden av og til, ellers et press nederst i magen. Har ikke spottet enda i dag. 


4 kommentarer

Marlen-18 år og mamma

17.06.2012 kl.23:44

Når jeg ble gravid ventet jeg lenge på mensen, og en dag kom det brunt og jeg trodde det var starten på min menstruasjon- men det var festeblod :-)

18.06.2012 kl.08:05

Jeg hadde min festeblødning på dag 8. Trodde også at det var mensen, men synes det var litt tidlig. Det var kun med den ene dagen da. Også stoppet det, men småverk i magen har jeg fortsatt og to positive gravidtitetstester :) :) Er nå i uke 5 :)

Mamma Tina <3

18.06.2012 kl.08:39

7 dager dpo er jo egentlig veldig tidlig å teste, kan høres ut som du er gravid. jeg fikk ikke positiv test før jeg var 4 uker på vei ;)

Linn H.

18.06.2012 kl.14:15

sv: takk :)

får håpe du er gravid, krysser fingrene for deg :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits