TESTET IGJEN

Etter og ha drømt om positive graviditetstester i natt, bestemte jeg meg for og ta en test igjen (11 dpo). Tok samme test som sist, first response som man kan ta 6 dager før ikm. Testen viste negativ som jeg fryktet, så da har vi ikke klart det denne mnd heller, ikm er trossalt på fredag. Da er det bare og forbrede seg på tanterød.

Jeg kjenner meg veldig skuffa, og at jeg har et behov for og trekke meg unna bloggen en stund.
Hade så lenge. 

19 kommentarer

Maria - Mamma til Malik

19.06.2012 kl.11:36

håper du får en positiv test snart :)

Lotte Olsen - Fotoblogg

19.06.2012 kl.11:40

Så dumt! :( Håper det skjer et mirakel snart! <3

Elisabeth

19.06.2012 kl.12:16

Vet hvordan du har det.. krysser fingrene for at det klaffer snart, snart! :)

Elisabeth

19.06.2012 kl.12:23

PS; Men èn ting.. husk at disse testene man kan ta 4 dager før IKM osv, er basert på en "lærebok-syklus" på 28 dager. Har du det? 5 dager før forventet mens kan da oversettes til 10 dager etter eggløsning, står det på pernille.info. Det er også slik at mange har testet negativ opptil èn dag før IKM, men fortsatt vært gravide. Var jeg deg, hadde jeg tetstet meg et par dager over IKM, istedet for å teste tusen ganger FØR, og bli skuffet pga negative svar (som jo er nokså normalt at du får).

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.12:29

Elisabeth: Takk for supert svar! Jeg har ikke stabil syklus, og dermed ikke eggløsning. fikk pergotime, som jeg begynte med med en gang, 25 mai - dette ble da syklusdag 5, og da regna jeg ut at 21 mai var "første blødningsdag". Så fikk jeg eggløsning 8 juni, og har bare regna 14 dager etter det som ikm, siden jeg ikke vet. Men da antar jeg at det kan være feil? synes det er vanskelig og vite når jeg kan ta en test, da.
Når jeg ble gravid denne gangen hadde jeg 28dagers-syklus. Testet med tester fra billige-tester(vet ikkehvorømfintlige de er, men). Testet i allefall negativt 2 dager før ikm.

Du må huske at de KAN gi positivt svar 6dager før, men da må man produsere MYA hcg. Noe svært få gjør.. Jeg ville ventet til ikm med å teste, for å forvente positiv test så mange dager før er bare dumt.

Jeg fikk svakt positiv test på ikm, og er nå 37 uker på vei. Masse lykke til.
SV; Jeg går også på Pergotime :) har forsøkt i over 1 år, og begynte på Pergo første gang i mars. Det resulterte i graviditet men mistet i uke 6-7, dessverre. Har PCOS. Har du det samme? :/

Men har regnet meg frem til en syklus på 33-34 dager(!) og eggløsning ca. 16-17 dager etter IKM. Gynekologen fortalte meg at jeg kunne vente EL ca. på syklusdag 10, så ikke veldig rart det ikke klaffet for oss nå forrige gangen, da vi sluttet å prøve rundt dag 16. For i følge mine beregninger nå, da jeg har regnet ut min egen syklus, skal jeg jo ikke ha eggløsning før nettopp dag 17-18. Så kanskje slik du også må gjøre? :)

Les bare her: "Har du en uregelmessig syklus, så må du telle fra første mulige dag du kan bli gravid, og helgardere frem til siste mulige dag. Man vet med sikkerhet at mensen kommer 14 dager etter eggløsning, det er ikke sikkert at eggløsningen kommer 14 dager etter mensen, som man trodde tidligere.

Har du en syklus på feks 40 dager, så tar du 40 minus 14 dager= 26 dager, det vil si at du kan ha eggløsning den 26 dagen etter første dag av siste mens neste gang. Men har du hatt feks 27 dager mellom en av mensene en gang i løpet av det siste året, så må du også ta høyde for det, og begynne å prøve i dagene før dag 13. (27-14=13. dag). Så om du har en slik syklusforskjell, så bør du begynne å ha samleie fra dag 11 etter første dag av siste mens til dag 27 i denne syklusen."

Elisabeth

19.06.2012 kl.13:07

Jeg brukte forresten EL-tester denne gangen, og viste at jeg mest sannsynlig hadde eggløsning natt til 10. juni. Så det stemmer bra med at jeg har lengre sykluser enn normalt. Det kan jo gjelde deg og, selv på Pergo :)

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.13:11

cogito, ergo sum: Jeg har også prøvd et år, fikk pergo i mai, 50 mg. Fikk eggløsning 8.juni, det vet jeg med sikkerhet, for jeg testet med eggløsningstester fra siste pilleslutt :p monitoren kunne bekrefte det, og det også blodprøve hos legen.

Jeg har pco-lignende symptomer bare, ingen cyster, bare uteblitt eggløsning. De gamle syklusene var på alt fra 90-40 dager, mens de to siste var på 40 og 44.

Denne regnemåten var jammen i meg vanskelig! Men da skal jeg gå ut fra denne syklusen her neste syklus da? 14 dager etter EL er da på fredag ihvertfall.

Elisabeth

19.06.2012 kl.13:16

SV; Ikke greit :/ Men siden du har testet med eggløsningtest, så trenger ikke det bety at du har hatt eggløsning, heller. Du er klar over det? Testen kan vise forhøyet LH, uten at kroppen klarer å slippe egget. Men det er jo nokså sikkert at det gjør det, da. Uansett kan du ha blitt befruktet helt frem til 11. juni, hvilket er bare 8 dager siden. Så da bør du teste igjen 3-4 dager etter IKM, kanskje. Ja, vet det er lenge å vente, men da kan du nesten være 100% sikker på riktig svar, og det må være bedre? :)

Jeg har IKM 24, så skal ikke teste før tidligst onsdag :)

Elisabeth

19.06.2012 kl.13:18

SV; For å svare på det siste spørsmålet ditt her - får du blødning/mens i det hele tatt? Ellers er det jo selvsagt vanskelig gå etter noen syklus, og bedre holde seg til eggløsningsmonitoren :)

Cathrine *drømmer*

19.06.2012 kl.17:41

Ikke gi opp så fort kjære deg :) og selv om det sikkert er nesten uunngåelig, så tror jeg du har godt av å ikke være sånn på jakt etter symptomer. Dette stresser deg og kroppen din og dette minsker sjansen for å bli gravid. Jeg tror også, at om du trenger en ny runde med pergo, så tror jeg som du sier, å ta pause fra bloggen en stund kan være veldig sunt. Jeg har lest mange mange prøver-blogger hvor de skriver hver dag om sin pp... etterhvert som ingen pp gir resultat slutter de å blogge.. og vips en-tre måneder senere er kvinnen gravid. Jeg tror bloggen blir en ytterligere stress-faktor. Så å legge den litt på hylla tror jeg bare er godt for deg.

Ja, du har mange lesere og vi elsker å følge deg alle sammen, men oss er det minste du skal tenke på nå =) vi gleder oss alle til å følge deg videre når spireliten sitter =)

Masse lykke til =)

Ronja & Jeanette :)

19.06.2012 kl.19:51

Ikke test før etter mensen er ventet. Da tror jeg du gjør deg selv en bjørnetjeneste. Da slipper du og bli skuffet :)

Prøver selv

19.06.2012 kl.21:04

Kjære deg, ikke heng med hode enda :) jeg har selv ingen syklus og eggløsning og har vært prøver i over 2år. Da jeg ble gravid med stimulering begynte jeg også å teste på dag 10 etter unnfangelse, men testene var bare negative. Testet helt fram til 14 dager etter unnfangelse men de var fortsatt negative og det begynte å spotte. På dag 19 tenkte jeg å ta en test igjen å den var positiv :) så ikke ta sorgen på forskudd :)

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.23:03

Elisabeth: Nei skal ikke være greit :-/ Jeg vet at det ikke er sikkert med eggløsningstest, men siden vi blir "passet på" av medicus, har jeg vært hos lege og sjekket hormonstigningen, og jeg har da hatt eggløsning. Hadde noe som kan ha vært festeblødning 9 dpo, så kanskje tidlig med hcg idag, 11 dpo? ikm er på fredag om jeg går ut fra at mens skal komme 14 dager etter eggløsning, men jeg har egentlig ingen syklus fra før.

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.23:03

Elisabeth: Har sjelden mens, så jeg har egentlig ingen syklus og følge :p

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.23:05

Cathrine *drømmer*: Tusen takk for fin kommentar. Jeg tar meg en pause fra bloggen, til og samle tankene og tenke på andre ting!

marie

20.06.2012 kl.03:51

Vet ikke hvor lenge dere har prøvd, men vi prøvde i 6 år, og nå skal vi ha en liten gutt om noen få uker (2 uker og 2 dager til termin). Mirakler skjer :) Ikke gi opp håpet!! Det er vanskelig og jeg vet hvordan det føles å få en negativ når alt man vil se er en positiv test. Jeg hadde også sjelden mens og tror det er derfor jeg har hatt problemer med å bli gravid. Hadde sluttet å prøve, og pga veldig uregelmessig mens tenkte jeg ikke over det da det var 2-3 mnd siden forrige mens. Dette hadde skjedd før så tenkte ikke på det. Etterhvert tok jeg en test uten at noen visste det, og den var positiv, men trodde fortsatt ikke på det. Tok 6 tester før jeg turte å bli litt glad. Gikk på ultralyd dagen etter (privat klinikk) og fant ut at jeg var 11 uker på vei :) Ikke ta sorgen på forskudd!!!

abtmamma

22.06.2012 kl.21:37

Håper dere får en spire snart :) Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits