"All i want is a family, like everyone else i see and i won't understand it, if it's not ment to be"

Etter og ha vurdert litt, har jeg bestemt meg for og ta en pause fra bloggen, jeg aner ikke hvor lenge jeg blir borte, men jeg trenger og tenke på andre ting enn prøvetiden.

"here we go, incomplete but not alone, both of us together down this Long and winding road. I want to build a perfect circle, make something beautiful to call our own"

Det siste året har alt dreid seg om prøvetiden, og det er først nå jeg er såppas lei meg over at det enda ikke har klaffet at jeg rett og slett ikke takler mer, en skikkelig nedtur egentlig. Jeg har altid vært motivert for at vi skal klare det, og ikke felt en eneste tåre. Men nå renner dem hele tiden. Det hjelper ikke på at det er skikkelig baby-boom rundt meg, og hele to i min vennekrets har kommet frem med den glade nyheten bare Idag.

"i would die for that, just to have one chance, to hold in my hands all that she has, i would die for that."

Jeg følger meg misslykka som kvinne, jeg kan ikke en gang bære fram et barn. Det gjør så vondt og tenke på at det skal være så vanskelig og få det til og klaffe! Og alle de symptomene jeg har hatt den siste tiden har bare vært innbilning. Denne prøvetiden gjør jenter til hypokondere, og jeg tenker rett og slett på at jeg kan være gravid hele tiden.

"i been given so much, boyfriend that i love, so why Do i feel incomplete?"

fremmover nå kommer jeg til og spise pergo, og følge med om eggløsning dukker opp, men jeg kommer til og slappe mer av. Begynne og feste igjen og leve et normalt liv. All googling er over, og det er også letingen etter symptomer .Bloggen kommer til og være oppe gå, og det er selfølgelig veldig koselig mes kommentarer. Kommer til og titte innom men oppdateringer en gang i blant, men så ofte som nå tærer alt for mye på følelsene.

Jeg er utmattet av og være sterk, nå orker jeg ikke mer.

"i believe it's coming our way, that change is coming some day, it's just a matter of time .. "

Alle sitatene er hentet fra disse sangene:14 kommentarer

Uffda..

Det kommer seg nok ettervert skal du se ;)

19.06.2012 kl.19:34

Du er nødt til å stoppe å tenke på dette hver dag det kan gjøre det totalt gal og utslitt. Ikke tenk på det, ha sex og la vær å teste. Det klaffer når du minst aner det. Ta deg en fest og ha det morro. Så klart du en dag skal få bære frem et barn ! <3

Elisabeth

19.06.2012 kl.19:34

Vet akkurat hvordan det er... men mist ikke håpet - du er jo fortsatt ikke over IKM, og de fleste fagfolk anbefaler jo å vente med testingen til godt over IKM :D

opaldiva

19.06.2012 kl.20:26

Ta vare på deg selv og slapp av. :) For mange er det jo først da det skjer!

- Mamma Veronica

19.06.2012 kl.20:49

Uffda, du må bare stå på videre og tenkte glade tanker og til krysser vi fingrene at det skjer noe til slutt :-) Ønsker deg alt vell og masse masse lykke til :)

PRØVER OG BLI GRAVID

19.06.2012 kl.23:06

Anonym: Ja, nå skal jeg leve normalt og ta det som det kommer.

TuvaLuu

19.06.2012 kl.23:17

krysser fingrene for deg, masse lykke til :))

Stuuvi

19.06.2012 kl.23:27

Lykke til ! du greier det til slutt ! :)

Har hørt maaange slite med dette, men plutselig en dag skal du se :)
Det er din tur snart <3 Slapp av, lev dagene, nyt sexlivet, og ta det som det kommer:)! Sender en god klem <3

Agdenes

20.06.2012 kl.00:03

Klem til deg - om du vil ha

02.07.2012 kl.14:29

sender dere mange tanker, den følelsen med å være misslykket den har jeg selv følt,å det er en vond følelse. men jeg er sikker på at dere en dag kommer til å få det til :) men hele den prosessen med å prøve og alle medisinene det er tøft, jeg fikk som anbefaling å melde meg inn i ei forening for de som har ett stort ønske men som plages og det hjalp meg, å kunne snakke med folk som var i den samme eller lignende situasjon. ønsker dere lykketil.

04.07.2012 kl.00:02

Hvordan går det med deg?? ;)

06.07.2012 kl.05:36

Hei. Jeg er 23år og bor ikke så mange mila unna deg.

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver her. Jeg har vært prøver i 5 år i morgen :/

Men jeg vil følge deg videre på bloggen din. Tøff er du, som blogger om dette :)

Og den sangen der, den er nydelig!

Freyja Nord

06.07.2012 kl.09:39

Sender deg mange lykkeønskninger. Jeg forstår godt hvor slitsomt det kan være å prøve og å vente. Jeg prøver selv å få barn nr 2 om dagen, så jeg er heldig. Du er heldig fordi du er så ung og derfor har så mange muligheter til å lykkes. Den dagen du har et lite barn i armene, så vil ikke timingen føles annet enn helt perfekt - det tør jeg love deg :-)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits