BUDSJETT OG TÅRER

I kveld har jeg satt opp et budsjett på eventuell Danmark tur. Det er helt forferdelig dyrt. Til nå har vi alt brukt 12 000 kr på behandling, uten og fått hjelp. Med mat, hotell reise og behandlig må vi regne med at turen til Danmark vil koste oss 18 000 kr hvis vi er heldige og slippe noe annet enn innseminasjon. Men hvis vi ikke kan få noe mer hjelp her i norge, har vi ikke annet valg enn og spare de pengene. Det hadde vært så mye billigere for oss om vi hadde sluppet og bo på hotell, reise og spise så langt vekk, men det er trossalt 25 års grense i norge på en sånn behandling ..

Jeg skulle ønske vi hadde fått en sjansje til og få en eggløsningsprøyte her i norge. Må nok ta en tur til legen og høre hva slags muligheter vi har, kjenner jeg får helt klump i magen av alt. Er så mye som må bli ordnet, og så mye som må spares :-(

Mensen kom forresten på lørdag, så jeg må ha hatt eggløsnining rundt den 15. Vi hadde sex da også, men har ikke truffet. Får håpe at det klaffer mens vi sparer de pengene, penger kommer jo godt med uansett.

7 kommentarer

Barnløs

02.10.2012 kl.20:44

Hei. Jeg vet ikke hvordan situasjonen din er utenom prøvingen. Men jeg ble helt besatt av å bli gravid, tenkte ikke på annet, snakket ikke om annet og dette gjorde meg gal!!! Nå har jeg begynt i ny jobb, noe som har hjulpet meg til å slappe mer av, jeg stresser mye mindre med det å bli gravid og jeg merker det ikke tar på så mye psykisk. Jeg sier ikke at dette er "redningen" for deg, men kanskje omstille hverdagen litt. Gjøre noe annerleses, få noe annet å tenke på. Jeg vet at tanker om graviditet og barn tar veldig overhånd

lisbeth

02.10.2012 kl.23:32

Hei.

Jeg er en jente på 22 år som har vert igjennom tre prøverørsforsøk. Da vi skulle i gang med det 4.forsøket viste det seg at jeg var blitt gravid på naturlig måte. Da hadde vi allerede kjøpt inn litt medisiner. Viss du skal i gang med prøverørsforsøk i danmark, og trenger medisiner så kan du få kjøpe de jeg har til en billig penge. du kan såklart få med kvitteringer.

Ønsker dere mye lykke til!

nattefr0st

05.10.2012 kl.20:09

Leste nettopp fortellingen din/deres gjennom bloggen til mmf89.blogg.no. Så sterkt å lese, synes du er tøff som skriver om dette. Håper det ordner seg for dere, krysser både fingrer og tær! Lykke til. :)

LISE

25.10.2012 kl.19:15

Håper såå inderlig at en liten spire vil dukke opp hos dere!

ewymarie

31.10.2012 kl.22:27

Jeg setter stor pris på at du deler din historie. Jeg kan selv ikke blir gravid, pga en sykdom jeg har. Så kjenner meg igjen på følelse å ønske barn, men ikke få på naturlig måte.

07.12.2012 kl.15:23

Hvordan går det? :)

Kamilla Yvonne

18.01.2013 kl.12:44

Håper det klaffer for dere snart :) <3

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits