UPPDATE FRA DANMARK

Har fått med meg på instagram at dere lurer på hvordan det gikk i dag. Det skal jeg prøve og fortelle dere så godt jeg kan.

Startet dagen med og forsove oss, sånn at vi gikk glipp av frokosten på hotellet. Fant heller en liten café hvor vi spiste frokost før timen på klinikken.

Lette og lette for og finne frem til klinikken, men vi fant det til slutt etter over en time med leting. De klarte ikke finne oss på timelista før fredag neste uke, noe som vi skjønte var feil med en gang. Det hadde blitt en dobbel booking. Det ble derfor en time venting før samtalen.

Når vi kom inn til legen, ble vi møtt av en smilene, hyggelig eldre mann. Han hilste og vi små pratet litt før noe av det første han sa var "dere kommer til og bli noen flotte foreldre". Vi byttet litt informasjon, og vi fikk selv velge hvilken behandling vi ønsket. Ønsket vårt sto da på inseminasjon. Fikk all informasjon før han tok en ul. Etter en ul hvor han syntes at ting så veldig bra ut, fant han ut en ny behandling for oss.

Jeg er litt overvektig, og da produserer man eksta insulin. For mye insulin hemmer eggløsning, og det kan være mitt problem. Vi fikk derfor medisin som gjør at insulin-nivået normaliseres, og de skal jeg spise de neste 3 mnd. Han sa at 4 av 10 par har blitt gravid på 3 mnd med de tablettene! Funker ikke de, blir det høydose pergo og inseminasjon i mai/juni. Tablettene var veldig billige også. 180 kr for 5 bokser med 500 tabletter til sammen.

Legen avsluttet med og si at en bmi på 31 ikke var noe, og at jeg ikke var tykk. Han mente jeg ikke fikk lov og gå ned mer enn 10 kg til. Helt motsatt av hva alle de andre legene har sagt!

Etter timen har vi shoppet og spist mat ute. Så avsluttet vi kvelden med et bad, godis og iPad på hotellrommet.

3 kommentarer

mammakissa

16.02.2013 kl.07:45

Da får vi håpe det går av seg selv etter en stund på disse pillene da :) glad ting endelig går fremover i riktig retning :)

Kamilla Yvonne

16.02.2013 kl.11:48

Så bra det ordner seg for dere! Godt å lese. Krysser fingrene for dere nå :)

Mammac

24.02.2013 kl.14:02

Hvordan har det gått? :)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits