Heisann og Hoppsann

Her er det ikke mye nytt og fortelle, men jeg skal da prøve og oppdatere dere litt!

Har enda ikke merket noe forskjell på metformin, utenom at kvalmen snek seg innpå så mye at jeg la tablettene "på hylla" over påske. Nå er jeg i gang med og trappe opp igjen, og håper det går bedre denne gangen. Man må gå 3 mnd på tablettene for og merke resultater, så da får jeg bare bite tennene sammen. 

Denne syklusen fant jeg en pakke med pergo fra da jeg tok det, men istede for 5 tabletter var det kun 4 igjen. Så da prøvde jeg og ta de, og det funket! Jeg fikk eggløsning  :-) Nå venter jeg på mensen, har vondt i puppene. Ikke merket noe mens-murring, men etter min kartlegging så skal mens komme på Tirsdag, hvis EL-testen stemte. Hvis ikke så skal jeg vente til slutten av uka og ta en test. Har ingen forhåpninger lenger, så jeg regner med mensen dukker opp denne gangen også. Men vi kan jo ikke gi opp :-)

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM; SPIRELITEN


GAMMELT BILDE MEN..


 

10 kommentarer

miacharlotte

07.04.2013 kl.14:55

Håper det klaffer for dere, sender dere mange tanker og lykkeønskninger ! :)

mammakamilla

07.04.2013 kl.16:55

Så bra! :) Kjempe spent på deres vegne, håper det ordner seg for dere :) <3

Mammac

07.04.2013 kl.20:41

Synes bloggen din er superspennende og skulle ønske det kom oppdateringer oftere:) det trenger jo ikke å være store nyheter hver gang, men det er spennende å høre hvordan du reagerer på medisinen, tanker, forhåpninger osv...

Jeg har selv pco og gikk på pergotime før begge barna så føler med deg...

framineoyne

07.04.2013 kl.21:27

KRYSSER FINGRENE :) :) :)

PRØVER OG BLI GRAVID

08.04.2013 kl.19:07

mammakamilla: Vi får håpe det <3

PRØVER OG BLI GRAVID

08.04.2013 kl.19:08

Mammac: Skal prøve og oppdatere litt oftere :) Du kan jo følge meg på instagram også.

PRØVER OG BLI GRAVID

08.04.2013 kl.19:08

framineoyne: Takk takk :)

Mammac

09.04.2013 kl.00:46

Hva heter du der da?:) klart jeg skal følge med :)

PRØVER OG BLI GRAVID

10.04.2013 kl.13:58

Mammac: Spireliten :)

24.04.2013 kl.17:42

hei, nå har jo ikke jeg lest gjennom bloggen din å lest hele historien, men tenkte å komme med ett bittelite tips likevel. hvor enn teit det høres ut. For noen år siden startet jeg og sambo prøvingen, litt sånn uoffisielt. Gikk ikke på første forsøk, ganske så forventet. Men på andre forsøk satt spiren. I utganspunktet ganske raskt altså, men der og da trodde jeg det var ganske vanlig å få det til raskt. Da lillemann rundet ett år startet vi prøvingen på nytt, denne gangen var det ikke like lett. Vi prøvde alt av kjerringråd som bidronningskapsler, urtetea osv, tips på forum, pergokur osv. Eggeløsningstestene gikk meg på nervene. Ingen ville vise to streker og det ødela humøret mitt i lange perioder. Da jeg plutselig på et forum kom over at noen hadde skrevet om en type jerntabeletter som visstnok skulle hjelpe på å bli gravid. Når jeg da gikk i skapet for å skjekke var disse jerntablettene akkurat di samme som jeg tok den mnd unnfangelsen på førstemann fant sted (jerntabeletter jeg bare helt tilfeldig kjøpte da jeg var på praksisreiese i en annen by, og kun brukte denne mnd da jeg ble så lett svimmel når jeg reiste meg). Jeg tenkte jo som så at dette nok var "for godt til å være sant" at disse tabelettene ikke hadde noe med unnfangelsen å gjøre, noe jeg jo da heller ikke vet. Men hadde et aldri så lite håp. Dagen etter dro jeg på poteket for å finne disse jerntabelettene uten å nevne noe for sambo, og visst var de der. Jeg hadde tidligere i prøveperioden prøvd andre jerntabeletter, men av et annet merke.

spiste jerntabelettene i en mnd ca, før spiren satt. Spiren satt mnd etter størstemann fylte tre, altså hadde vi prøvd i over to år, å i slutten uten håp i det heletatt.

Dette kan jo også bare være tilfeldigheter, men jeg velger å tro di ikke er det. Tiltross for at ingen tester viste jernmangel eller lav blodprosent, valgte jeg å prøve likevel.

Disse jerntabelettene får man sikkert kjøpt på alle apotek , kanskje tilogmed dagligvare butikker, hvor jeg kjøpte mine første gang.

Disse:http://www.apotek1.no/produkter/hemofer-100-tabletter-921266p

http://www.hemofer.no/

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits