Et lite etterlengtet innlegg!

Her er det ikke store fremskritt om dagen. Etter og trappet opp på Metformin snek det på seg en forferdelig kvalme, klarte rett og slett ingenting. Matlysten forsvant og uten mat ble kvalmen enda værre. Måtte slutte på tablettene, så nå er vi uten noe hjelpemiddel for øyeblikket.

Sexlysten har også forsvunnet, men det er vel kanskje ikke så rart med snart 2 år prøving. Tips motas med takk! 

For øyeblikket venter vi på svar fra legen i Danmark om vi må ta blodprøvene vi tok for et år siden på nytt. Han måtte ha svar på noen nye blodprøver før han satte igang videre behandling. Etter svar gjenstår en tur til legen for en celle-prøve og da evnt blodprøver. Vi må også få oss en gynekolog, antagligvis på majorstua i oslo, siden klinikken sammarbeider med en gynekolog der. Det blir ihvertfall spennende og se hva som skjer videre nå!

Er litt dårlig på og oppdatere her, men så er det så lite og skrive da ting går såå tregt om dagen.
Tror jeg oppdaterer instagram litt oftere, så hvis du ikke følger meg så heter jeg SPIRELITEN der :)  

7 kommentarer

Ida

29.04.2013 kl.21:17

Som jeg håper og ønsker at det klaffer for dere snart! :)

Tips til manglende lyst? Når vi prøvde og det ikke ble noen resultat, så tok vi en pause. Hjalp litt :P Bare og passe på at dere koser dere at det ikke bare er for "babymaking" Dere gjør det ;)

Cathrine

04.05.2013 kl.00:21

Hei, som jeg har skrevet til deg før. Jeg ble gravid to uker etter å vært hos healer (prøvd i 2 år før det) og en venninne ble gravid en uke etter hun var hos han. Verdt et forsøk!! Han tar 600kr og trenger kun en behandling. Han fant feilen med en gang og rettet opp i det. Han heter tom Olsen og holder til i Lier. Lykke til!

PRØVER OG BLI GRAVID

08.05.2013 kl.20:39

Cathrine: Uff, har så vanskelig for og tro på sånt! Men det er kanskje verdt et forsøk? :) kanskje det er supert i kombinasjon med inseminasjon også? hihi

ewymarie

08.05.2013 kl.21:42

Jeg ville absolutt prøvd healer :) Hørt flere som har positive erfaringer. God klem og jeg krysser fingre for dere videre :)

Cathrine

10.05.2013 kl.22:42

Jeg hadde heller ikke truen, var veldig skeptisk! Må innrømme at jeg nesten satt å lo når eg var hos han. Men nå sitter jeg her med baby i magen da.

Han sa det var veldig bra vi ikke hadde begynt med prøverør og andre hormoner, for da er det bare enda mer for han å rette opp i :(

Men jeg ville absolutt tatt en telefon til ahan. Han merker på 2 min om han kan hjelpe deg. Veldig verdt det!!

PRØVER OG BLI GRAVID

11.05.2013 kl.13:49

Cathrine: Hadde du problemer med EL - eller noe lignende? Tenker litt på at det er fysisk og ikke psykisk.

Cathrine

12.05.2013 kl.15:09

Jeg hadde så uregelmessig mens at jeg visste aldri når jeg skulle ha eggløsning. Prøvde el tester, men de viste positivt hele tiden. Kunne gå 3-4 måned uten mens. Legen sa bare "du må legge på deg, så blir alt bra" har alltid vært veldig tynn.

Da jeg dro til tom hadde jeg ikke hatt mens på en stund, han sa det ville bli mye bedre nå, men rakk aldri få mens, for plutselig var jeg gravid. Dettevar en periode vi hadde gitt litt opp og ikke hadde sex så ofte heller.

Da jeg var hos healer sa han til meg at jeg hadde 0% energi i livmoren, noe som gjør at jeg aldri ville kunne bli gravid siden et egg aldri ville kunne feste seg, selv ikke med insemasjon.

Da jeg gikk sa han at jeg nå hadde 100% energi, og det hadde jeg visst, siden den satt på første forsøk. Så fornøyd og anbefaler alle som sliter å gjøre det samme. Hr fulgt deg en stund og ønsker deg bare alt godt og håper spira snart sitter

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

19, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits