Update på prøvetiden/behandling.

Det er ikke masse som skjer om dagen. Vi har hatt en "sex-pause" og jeg har hatt mensen, så nå er vi fit for fight igjen. Ellers så venter vi på en legetime, men legesenteret har hatt en del pågang så vi har enda ikke fått noe time der. Skal få tatt en Celle-prøve og noen blodprøver som må bli tatt før vi setter igang med før-behandlingen på inseminasjon. Det er veldig spennende, samtidig som det føles ut som alt går så sakte. Økonomi spiller også inn, siden vi skal på ferie i sommer - men i løpet av høsten, om ikke før så er vi veldig klar for isi.

Tanker om hvordan vi skal få reist til å reise til gyn for scanne folikker og sånn er også der, for vi vet ikke hvor ofte dette må gjøres. Alt blir jo veldig spontant. Gynokologen som sammarbeider med klinikken vår er i oslo, så vi må reise to timer for og komme dit. Men det er verdt det, for ellers må vi sikkert krangle med sykehuset for og få det til. Som sagt blir jo alt veldig spontant, for når gyn mener folikkene er store nok så skal jeg sette en eggløsning-sprøyte og da har vi 36 t på og komme oss til Danmark. Spennende og også veldig skummelt, siden vi ikke vet hva som skjer.

NOEN DER UTE SOM HAR VÆRT IGJENNOM EN INSEMINASJON SOM KAN FORTELLE LITT OM BEHANDLINGEN FØR, UNDER OG ETTER? 
Ser også at jeg har fått mange nye lesere, velkommen til dere! Ps: Spireliten @instagram. 

4 kommentarer

framineoyne

28.05.2013 kl.22:34

Vi har vært gjennom insemineringer mange ganger....7 ganger faktisk. To med medisiner,og 5 i naturlig syklus. Det værste med hele prosessen,er spekulumet... ellers merker man egentlig ikke så mye,om den som setter inn kateteret i skjeden KAN det,vel og merke... Aller første gangen vi gjorde det,var det dritvondt,for hun damen fikk det ikke inn,så hun begynte å bøye og benne på røret.Ble bare rot,og smertefullt.Men alle gangene etterpå,har jeg ikke kjent noenting annet enn LITT i det trangeste punktet "inni der"! Men ikke VONDT!

Masse lykke til :)

PRØVER OG BLI GRAVID

30.05.2013 kl.12:56

framineoyne: Takk for svar! Gruer meg igrunn mest til den prosessen hvor man skal "forte seg" avgårde til danmark, har hatt spekulum der mange ganger, så det er igrunn ikke noe problem. Hvor mange ul hadde dere før inseminasjonen? :)

framineoyne

03.06.2013 kl.23:31

Bare hyggelig :)

Hadde aldri ul før insemineringene i Danmark...tok bare eggløsningstester. Men her hjemme,har det gått i ett,fordi jeg blir overstimulert,og har måttet innover annenhver dag og ta ul,før insemineringen.

Gooood Luck :)

PRØVER OG BLI GRAVID

04.06.2013 kl.11:11

framineoyne: Tusen takk for svar, og lykke til fremmover :) Heier på dere!

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

20, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits