Tunge dager.

Etter og ha vært beskymra for lite symptomer og dårlig hcg-stigning på hjemmetester, bestemte jeg meg for og ta en privat ultralyd time. I følge menstermin skulle jeg vært 8 uker på vei, og vi gledet oss til og få bekreftet, eller avbekreftet ett bankende hjerte, alt avhengig av den ustabile syklusen min. Han tok først ultralyd utenfor magen, og da kunne han nesten ikke se noe. Jeg ble målt til og være rundt 4-5 uker på vei. Det gir også mer mening med tanke på når jeg hadde eggløsning. Alt så fint ut til og være i uke 4-5, både fostersekk, begynnelsen av morkaka osv. Ingen tegn på graviditet utenfor livmor.

Så tok vi en ultralyd innvending, og da kunne han se plommesekken. Den så helt fin ut, men han fant ikke embyrået. Han roet meg med og si at det var helt normalt og ikke finne embyrået så tidlig, og at det sikkert var et bankende hjerte der om noen uker. Er det plommesekk, så finnes det et embyrå også, sa han. Jeg roet meg med det han sa, betalte timen og dro hjem.

Sånn i ettertid kommer angsten og tankene om at kanskje det ikke utvikler seg sånn som det skal. At ikke Hcg stiger sånn som det skal, og at jeg er i ferd med og ha  en MA eller SA. Rett fra himmel til helvette.

Jeg begynte og google (skulle aldri gjort det), jeg ble optimistisk og så datt jeg rett ned i kjellen igjen. Jeg er livredd for at det aldri skal bli noe foster, og at det blir bekreftet at svangerskapet er misslykket da vi skal på ny Ul om 4 uker. Jeg skulle ha tatt en blodprøve hos legen for og sjekke at hcg steg normalt, sånn at jeg kan utelukke at  gravideten er på vei ned. Men siden vi reiser på ferie til uken, og skal være borte i flere uker, så må jeg vente helt til Ul.. Slitsomt og leve sånn, men jeg krysser fingrene at alt går som det skal med  det lille mirkakelet vårt - og at vi slipper og måtte starte helt på nytt igjen. Vi har trossalt ønsket det her i to år, og angsten for og måtte krangle og slite oss til en ny graviditet gjør helt vondt..


Som dere ser, har ikke hcg nesten steget noe. Heller synket!
tok en ny test igår, den er litt sterkere igjen da. Ca 3-4 dager mellom.

 
Og Ul bilde av fostersekk og plommesekk.

7 kommentarer

gravidmednr2

24.08.2013 kl.14:11

Google er ens verste fiende i graviditeten syns jeg. Også gravidforum. Ikke bra å lese for mye på de. Ønsker deg masse lykke til! Skjønner bekymringen din, men alt er sikkert bra. Derfor det er skummelt med så tidlig ul for det er ikke alltid de ser alt :) Håper alt går bra videre! :)
De testene er så positive som de kan bli :) Ikke alle testene får SKIKKELIG farge. Mange av mine tester så slik ut, så jeg satte min lit til clearblue digital og vanlig. Følte meg litt tryggere da.

Vi var på UL i uke 6(tror jeg det var), og da fikk vi se en VELDIG livlig baby med bankende hjerte, så neste gang dere skal på UL så får dere nok se den lille reka :)

Mammakamilla

24.08.2013 kl.15:49

Hvis du drar til lege, så tar de blodprøve på hcg og tre dager etter en ny, det gjorde de på meg,, tror ikke helt de testene kan vise hcg stigning/synking.

Annette

24.08.2013 kl.21:53

ALDRI google slike ting. Du blir rett og slett GAL! Folk skriver som regel bare negative opplevelser og sjeldent positive. Med meg kunne en ikke se hjertebank før jeg var passert uke 6, og legen har sagt at det er tidelig. Ikke alltid en kan se det så tidelig og ikke alltid legene finber hjertelyden heller, må lete litt. Det gjode de med meg i uke 10. Prøv å tenke positive tanker, det hjelper både deg og babyen. Vet det ikke er lett men om en alltid bekymrer seg, stresser en babyen i også. Kos deg mye på ferie og nyyyyt tiden som gravid!:)

maylen

25.08.2013 kl.12:21

Mine tester ble ikke sterke, og jeg testet i uke 3. Tok en digital test i uke 4 eller 5 som sa "Gravid", måtte se det med skrift for å tro på det:) Babyen vår er ennå i magen og er 12 uker nå.

PRØVER OG BLI GRAVID

25.08.2013 kl.12:23

Mammakamilla: Ja, vet. Men jeg rekker ikke før vi drar, og når jeg kommer tilbake er det legetime så ul dagen etter.

Ine

05.09.2013 kl.17:58

Gratulerer så mye med positiv test! Jeg vet hvordan det er å prøve lenge og så endelig få to streker! Vi mistet vår første, men fant i dag ut at vi venter en liten i mai! Håper bare det går bra denne gangen:) lykke til, skal følge med på dere!:)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

20, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits