Blighted ovum og spontanabort.

Det har vært noen tunge uker med mye usikkerhet. Forrige uke var jeg hos legen for og høre om hva hcg lå på, og den var fin og lå på 32000. FIkk forhåpninger om at det skulle gå bra alikevel, og at det ikke var en blighted ovum. Men noen dager etterpå begynte jeg og blø, og under 12 timer etterpå fødte jeg et "eple". Blodet rant så mye at vi ringte legevakt, uten at det hjalp noe som helst. Dagene etter har jeg blødd lite, og ikke hatt noe smerter. Men formen er dårlig pga alt blodtapet. Idag var jeg på ny time hos gyn, og alt hadde heldigvis kommet ut, så jeg slipper utskraping. Han trodde at jeg kom til og bli gravid fort igjen, siden en graviditet var bra for fruktbarheten og eggløsningen. Krysser fingrene for at det stemmer. Nå er det bare og ta det med ro, og vente på blodprøve svarene. Tror jeg har litt for lite jern i blodet, så det blir godt og få gjort noe med det også isåfall.

Det er kjedelig at det skulle gå så galt, når vi først fikk det til. Men vi kan jo ikke gi opp, så nå er det bare og stå på fremmover. Også får vi håpe at det gynekologen sa, stemmer i vårt tilfelle.
I thought of you and closed my eyes,And prayed to God today.I asked what makes a Mother, And I know I heard him say: A mother has a baby,This we know is true. But, God, can you be a mother, When your baby's not with you?

Yes, you can he replied, With confidence in his voice.I give many women babies,When they leave is not their choice. Some I send for a lifetime,And others for a day. And some I send to feel your womb, But there's no need to stay.

I just don't understand this God,I want my baby here. He took a breath and cleared his throat,And then I saw a tear.

I wish that I could show you, What your child is doing today, If you could see your child smile,With other children who say: We go to earth and learn our lessons,Of love and life and fear.

My mommy loved me oh so much, I got to come straight here. I feel so lucky to have a mom, Who had so much love for me. I learned my lessons very quickly, My mommy set me free.

I miss my mommy oh so much, But I visit her each day. When she goes to sleep, On her pillow's where I lay. I stroke her hair and kiss her cheek, And whisper in her ear. "Mommy don't be sad today, I'm your baby and I'm here."

So you see my dear sweet one, Your children are Ok. Your babies are here in My home, They'll be at heaven?s gate for you. So now you see what makes a mother. It's the feeling in your heart. It's the love you had so much of, Right from the very start.

16 kommentarer

madelene nilsen

07.10.2013 kl.16:27

Kul blogg!<3 Jeg er gjesteblogger for nydelige madelene, har spørsmålsrunde blir glad får noen spørsmål!<3

07.10.2013 kl.17:45

Åå så utrolig trist å høre. Har lurt på Åssen det gikk, veldig leit å lese.

Er utrolig vondt og er redd for at jeg Sier noe feil i en vond periode. Men nå vet du at du kan bli gravid.

Jeg ble gravid etter 10 Mnd med prøving så mistet jeg, så tok det 1,5 år før jeg ble gravid igjen. Forferdelig tungt. (Vi var begge problemet) så hadde ekstremt lite sjanser for p bli gravide. Men nå sitter jeg med verdens fineste lille gutt på 10 uker og nå er jeg faktisk glad jeg har gått gjennom det jeg har gått gjennom. For man blir så sinnsykt takknemlig for hva man har, for det er ingen Selvfølge!:/ man vokser mye på opplevelsen.

Forhåpentligvis blir du gravid fort og du får et friskt og perfekt barn , det fortjener du virkelig etter alt vonde du har gått gjennom. Beklager visst jeg sier noe fornærmede , men en dag sitter du med det etter lengta barnet i hendene dine og all smerte du har gått gjennom blir glemt. Krysser fingrene for deg og ønsker deg masse lykke til fremover.

Igjen utrolig trist hva du måtte gjennom!❤

Nina

07.10.2013 kl.18:02

Kjære deg uff dette var leit å lese, vet dessverre hvor vondt det er.. Vet at ingen ord hjelper, men sender deg mange vare tanker <3

Og til deg madelene Nilsen?!!!

Eier du ikke empati eller sosiale antenner.. Personen som eier bloggen skriver om en spontanabort og har akkurat opplevd noe av det verste en jente an oppleve. Og du tenker kun på flere kommentarer på bloggen din.

celine

07.10.2013 kl.20:37

Madelene nilsen : VÆR vennlig å les blogginnlegget før du kommentere! Det er respektløst å skrive " kul blogg!<3 Jeg er gjesteblogger for nydelige madelene, har spørsmålrunde blir glad får noen spørsmål!! <3" altså.. du burde lest innlegget og kommentere noe som har med innlegget å gjøre! :) takk for meg!

anonym

08.10.2013 kl.00:04

Huff, det var triste nyheter. Hadde virkelig håååpet at dette skulle gå din vei. Syns du er utrolig tapper! Lykke til videre med prøvingen, krysser fingre og tær for at det lykkes snart igjen for dere.

Vivian Matre

09.10.2013 kl.21:52

Håper det går noelunde okei med deg etter dette! Har tenkt masse på deg i det siste og håper virkelig livet lyser for dere igjen om ikke så lang tid. <3

Kine

12.10.2013 kl.23:08

Hallo!! Før jeg sier noe annet at dennna blogggen er den fineste bloggen på heile denne siden, det er jeg helt sikker på! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikke har komentert tidligere men nokon gungar så er man barre lit nedfor så ender man opp med å la være. Det er jo nemlig sinnsykt manga frekkje som lager komentarer. En gang fikk jeg nemlig selv uhøflige komentarer før når jeg hadde blog. Det var sinnsykt ubehagelig. Jeg håpper dypt at du ikkje får noen freke kommenterer og at du får sinnsykt mange flere søte komentarer. Fordi jeg ikke lenger har bloggg tennkte jeg at jeg skulle dele en lenkje til 1 quiz som jeg akkurat har meldt meg på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du meldte deg på!

silje

16.10.2013 kl.17:49

Huff! vet virkelig ikke hva jeg skal si.. Det er veldig leit og høre. Kunne så ønske at det gikk veien for dere nå. Jeg krysser både fingre og tær, sender masse gode tanker. Sagt det før, sier det igjen; dere kommer til og bli noen fantastiske foreldre. Det er et barn som burde glede seg til å få dere som foreldre.

masse gode klemmer og varme tanker fra meg

Ufrivillig barnløs

10.11.2013 kl.23:38

<3

blimamma

14.11.2013 kl.21:12

Leit å lese, håper virkelig spiren sitter neste gang

Vi er også prøvere, vært i ca 2 år, og er igrunn ikke en spesiell grunn til at det ikke har klaffet, men vet hvor frustrerende det er, og at man alltid får forhåpninger

Ønsker dere alt godt :)
Så utrolig trist. Håper det ordner seg for dere snart!!<3
Hvordan går det med deg?? Får vi en oppdatering på hva som skjer nå??

missR86

14.12.2013 kl.16:32

tenker på deg i en sådan stund. lykke til neste gang

rosa

14.12.2013 kl.18:48

vær tapper<3 jeg krysser alt jg har av fingrer og tær for at dere skal greie det neste gang. masse lykke til.

PRØVER OG BLI GRAVID

19.12.2013 kl.00:16

Jannicke~Mamma til Erica Emeli: Det går fremmover. Skal prøve og få skrevet en oppdatering snart :-)
Så trist å lese <,3 håpet virkelig for deg!! Men det er sant det de sier om at man blir fort og lett gravid igjen etter SA, håper det gjelder for dere også!! Sender deg en god klem, lykke til og god bedring <3

LinnC

26.12.2013 kl.22:57

Så trist å lese :( Kjenner meg igjen! Vi hadde laaaaang utredning (5 år) før vi endte opp med prøverør. Vi fikk beskjed om at vi tvilsomt kom til å bli gravide sammen, men etter 3 mislykkede icsi klaffet det på fjerde å siste forsøk! Var veldig nervøs for å miste igjen men 9 mnd senere fikk vi en flott gutt, da han var 2 år hadde vi lyst å prøve på nytt å bestemte oss for å ringe å høre om å få plass til søskenforsøk.Vi var heldige å fikk fort plass, bestemte oss da for at det ble bare 1 forsøk for det er så tøft psykisk og fysisk, å jammen klaffet det!Å det med tvillinger! Så stå på!

Sender dere mange gode tanker å håper dere snart lykkes <3

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

20, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits