Inseminasjonsforsøk #2, Graviditet?

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Det har skjedd mye siden sist, men siden jeg ikke er i humør til og blogge vil jeg skrive kort om hva som har skjedd. Det ble nytt inseminasjonsforsøk mnd etter det forrige, det ble vellykket med et stort gull-egg og masse bra sædceller. Desverre ble det ingen graviditet. Vi falt litt i kjelleren etter denne runden, og gav egentlig opp. Jeg begynte på metformin igjen, og testet etter El- fant den først cd 14, og så cd 22. Hadde ikke noe håp, vi så bare fremmover.

6dpo kjente jeg et stikk, og i dagene etter begynnte de rare drømmene, følelsen av at noe var annerledes og de vonde puppene. Jeg var gravid, og testet svakt positiv 11.dpo. Desverre skjønte jeg tidlig at noe var galt. Testene steg dårlig, og jeg hadde stikkinger i eggstokkene. Jeg begynte og føle på meg at hcg var lav - og at det muligens var svangerskap utenfor livmor. Jeg bestillte en legetime, men det var ikke mye hjelp og få. Jeg måtte krangle meg til og få målt hcg nivået. Ikke nok med det måtte jeg vente en uke før jeg fikk svar. hcg på 200 .. Alt for lite for et svangerskap på 4+5 uker. Tok ultralyd privat, og som fryktet var det ingenting og se. Legen kom opp med 3 konklusjoner; Nr1; For tidlig for og se noe (usansynlig) Nr2; Svangerskap utenfor livmor. (Mer sansynlig) Nr3; Tidlig spontanabort/blighted ovum, igjen(mest sansynlig). Tok en ny hcg for og utelukke at den steg, med tanken på EXU (svangerskap utenfor livmor). Fikk beskjed 2 dager etterpå at den hadde steget, men den steg dårlig. Nå måtte vi bare vente og se, og kontakte lege ved store smerter. Begynte og blø samme dagen, og i løpet av de neste dagene var det over.

I tiden etter har det vært vanskelig. Terminen med det første mirakelet var jo 6.April, i tilegg til en SA-10.April så har det vært tungt. Vi har mistet to små på 7 mnd. Men heldigvis for at det ikke tok lengre tid mellom hver. Nå håper vi at alle gode ting er 3 og at neste mirakel ikke er så alt for langt unna. Jeg begynte ihvertfall på metformin igjen, i håp om at det skulle redde syklusen etter SA. Jeg har jo blitt gravid på det to ganger nå. En mnd etter Sa, slo eggløsningstesten ut. Så da blir det spennende og se hvordan det går - ikke at jeg tror at kroppen er klar for en ny baby enda. Men vi lever i håpet, og prøver og se fremmover.Den første testen tatt 11.dpo

#Ufrivlilligbarnløs #infertility #pco #inseminasjon #aih #iui #graviditet #gravid #spontanabort #sorg #blightedovum

5 kommentarer

Queen b

13.05.2014 kl.19:03

Så trist å lese :( håper d klaffer for dere snart og at alle gode ting er 3!! Jeg bare lurer på, metformin, det er vel diabetes medisiner? Hva skal d hjelpe for mtp graviditet? Kan alle få det? Vi har prøvd i 6 mnd å bli gravide, er d grunn nok eller må man feile noe for å få d?

PRØVER OG BLI GRAVID

13.05.2014 kl.21:06

Queen b: Det er diabetes medisin, ja. For oss med pco hjelper det, fordi vi produserer for mye insulin, og for mye av det gir oss mannlig hormon som igjen hemmer eggløsning. Men for normale folk vil det ikke ha noen virkning, da må du heller ha pergotime ol. Det får du kun om du har prøvd ett år, eller at de finner noe galt :) 6mnd er helt normalt og prøve,går det over 1 år er det mer grunn til beskymring. Spiren sitter nok snart skal du se ;) lykke til! Tok 6 mnd mellom hver graviditet på oss også, selvom jeg har pco - og det sa legen var bra, og innen for normalen. Tror nok ikke du har noe og beskymre deg for :)

projectbride

14.05.2014 kl.21:44

Håper det går deres vei snart - sender mange klemmer og lykkeønskninger :))

<3

22.05.2014 kl.22:03

Stakkars! syns så synd i dere som plages sånn! Det ordner seg nok før eller senere ;)
Det var leit å høre, men det skal nok gå til slutt :)

Alexandra

22.08.2014 kl.23:03

Hvordan går det nå?

Klem

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

21, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits