Lille spire uke 10

Heisann!  jeg begynte og miste symptomene, og følte meg ikke lenger gravid. Ble litt beskymret og vi bestillte en ny ultralyd for og se om alt fortsatt var fint med spireliten. I uke 9 tar jo morkaka over, og det er ganske skummelt synes jeg. Men på ultralyden i uke 10 så fortsatt alt bra ut med spireliten. Termin er fortsatt 28.April, vi så er bankende hjerte og h*n sprellet og viftet med armer og bein. Helt fantastisk og vanvittig stor forskjell bare på to uker!

Nå er jeg 11 uker på vei, og gleder meg til jeg kommer til de magiske 12. Vi ser også frem til ny UL på sykehuset den 22. Oktober. Håper på og snart få vite kjønn, selvom det sikkert er for tidlig nå neste gang. Da får det bli en ny privat ultralyd i uke 15/16 hos dr. Lundring :-)#pregnant #aprilbarn #dueinapril #pco #ufrivilligbarnløs #gravid #graviditet #lykke #kjærlighet

4 kommentarer

Linn

06.10.2014 kl.20:19

Nå må jeg bare kommentere for første gang her! Fulgte denne bloggen ganske lenge, og etter noen bilder som har blitt lagt ut iløpet av tida her så tror jeg jammen at jeg veit hvem du er også :-)! Må bare få sagt at jeg er kjempeimponert over dere og hvor sterke dere har vært med tanke på all motgang dere har hatt! Gratulerer så mye, U (håper jeg ikke har feil nå) :-) <3 Hehe. Håper også at alt er bra med deg og ønsker deg masse lykke til!

PRØVER OG BLI GRAVID

09.10.2014 kl.13:17

Linn: Tusen takk :-)<3 Det stemmer nok med U. Hehe! Her går alt fint, selvom det er skummelt og spennende på en gang! Håper alt er bra med deg også :-)

Linn

10.10.2014 kl.12:46

Så godt å høre at det går fint :-D Må innrømme at jeg tenker veldig på dere om dagen! Skjønner godt at følelsene er litt blanda - prøv så godt du kan og slappe av og nyt tida :-) Det fortjener du virkelig, og du kommer til å bli en fantastisk mamma! <3 Joda, her er det bra også :-)

Heidi

27.10.2014 kl.19:37

Fulgte bloggen din mye mens vi også var prøve, og har sjekket innom litt av og til, utrolig kjekt å lese at du nå er gravid:)

Etter en MA og en SA på 3mnd var jeg sikker på at vi aldri ville få barn, men 2mnd etter SA hadde vi ICSI forsøk, og i skrivende stund ligger jeg i senga og ammer min 5mnd gamle sønn <3 her i huset har "alle gode ting er 3" blitt mottoet vårt;)

Skriv en ny kommentar

PRØVER OG BLI GRAVID

PRØVER OG BLI GRAVID

21, Oslo

Vi er et ungt par som prøver og få barn. Vi har vært prøvere siden Juni 11 og har siden da møtt mye motgang. Jeg har fått påvist at jeg ikke får eggløsning, og etter utallige legetimer har vi enda ikke fått hjelp. Nå håper vi på og finne noen som ønsker og hjelpe oss! Kontakt: Lagerbarn@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits